(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Heb je last van een vorm van Alopecia?

Alopecia is een haaruitval aandoening die in verschillende vormen en gradaties voor kan komen bij volwassenen of kinderen. Heb je last van haaruitval door alopecia?

Maak haarverlies bespreekbaar

Omdat het proces van haarverlies (Alopecia) voor iedereen anders verloopt, blijft het zeer complex. Het is daarom niet altijd gemakkelijk om meteen de oorzaak en een daarbij passende doeltreffende behandeling vast te stellen. Haarverlies kan een fysieke of psychische oorzaak hebben. De algemene oorzaken van overmatig haarverlies kunnen variëren van eetgewoonten, stress, gebrek aan mineralen tot medicijngebruik en erfelijkheid. Ook kunnen de problemen met het haar of de haargroei tot ernstige psychische problemen en zelfs tot depressies leiden. Dit is per persoon verschillend.

Wij heten u welkom voor een informatief, vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een van onze haarwerkspecialisten.  Dit gebeurt in alle rust in een van onze cabines. Neemt u gerust een vriendin, partner of familielid mee. Als u een afspraak maakt kunt u vaak dezelfde dag nog terecht en anders kiezen we samen een geschikt moment. Samen met u zoeken we de beste oplossing.  Wij handelen discreet en uw privacy is gewaarborgd.

Onze werkwijze

De keuze om een haarstuk aan te laten meten, kan emotioneel voor u zijn. Wij snappen dat als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alle tijd voor u te nemen. We zorgen voor persoonlijke aandacht, privé ruimtes waar u zichzelf kunt zijn en de tijd die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Lees verder

Vergoedingen bij haaruitval door Alopecia

De kans is groot dat u recht heeft op een vergoeding als u last heeft van haaruitval door Alopecia. De hoogte van deze vergoeding hangt af van uw verzekering. Als u ons de verzekeringsgegevens geeft met een verklaring van uw arts of oncoloog zorgen wij dat al het papierwerk in orde komt.

Onze specialisten geven u graag maatwerk advies over de beste oplossing voor uw haaruitval door Alopecia. Kom vrijblijvend langs voor een gesprek en neem gerust iemand mee ter ondersteuning. Wij snappen dat dit niet de makkelijkste gesprekken zijn om te voeren.