(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Onze klanten

De make-over van Veronique

Tijdens onze vriendinnendag vertelde Veronique over haar ervaringen met Alopecia Totalis. Bekijk hier de video!

 

De make-over van Ria

Ook Ria was welkom op onze vriendinnendag. Hier verteld ze over haar ervaringen met dunner wordend haar. En het dragen van een maatwerk. Bekijk hier de video.

De make-over van Florence

Onze lieve vriendin Florence werd ook lekker in het zonnetje gezet door ons team. Ze vertelde over de voordelen van een haarstuk. Bekijk hier de video.

De make-over van Renske

 Renske draagt al bijna haar hele leven een haarwerk. Ze is het dus niet anders gewend. Ze vertelde over haar ervaringen in het dagelijks leven. Bekijk hier de video.

Michèle kon de kale plekken op haar hoofd niet meer verbergen

Dik haar had Michèle (54) als kind al niet. “Mijn moeder was ervan overtuigd dat het dikker zou worden als ze het kort hield. Op oude foto’s lijk ik daardoor net een jongetje”, vertelt ze.  Toen het tijdens de overgang nog dunner werd, kon ze de kale plekken op haar hoofd nauwelijks nog verbergen.

Yvonne draagt een haarstuk

“De een heeft een kunstarm, ik heb kunsthaar”, zegt Yvonne (62) nuchter. Door de ziekte lichen planopilaris zijn de haarzakjes op haar hoofd aangetast. Pijnlijke ontstekingen veroorzaken kale plekken. Door littekenweefsel komt het haar daar nooit meer terug.

José had last van extreme haaruitval

José (54) maakt er geen geheim van dat ze een haarwerk draagt. “Ik heb altijd al dun haar gehad. Ik ben de helft van een tweeling en wij zeiden altijd dat we een plukje moesten delen”, lacht ze.

Nettie vond het maar niks om kaal te worden

Vroeger keek Nettie (76) soms met jaloezie naar de volle bos haar van haar broers en zussen. Eén zus was zelfs fotomodel vanwege haar prachtige lokken. Nettie zelf moest het doen met heel dun haar. Rond haar veertigste werd ze zelfs steeds kaler.

Voor Rosanne hoort een haarwerk bij haar leven

Rosanne (19) heeft nooit haar gehad en maakt er geen geheim van dat ze een haarwerk draagt. Door de ziekte Alopecia Areata maakt haar lichaam antistoffen aan tegen haarzakjes. Ze heeft geen hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen.

Barbara schaamde zich voor haar dunner wordende haar

Vanaf het moment dat Barbara (36) voor het eerst een haarwerk opzette, keek ze met andere ogen naar zichzelf. “Zoals anorexiapatiënten alleen hun ‘dikke’ buik zien, keek ik in spiegels direct naar mijn dunner wordende haar.