(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Onze oplossingen

Soorten haar voor haarwerk of pruik

Er bestaan verschillende soorten haar voor een haarwerk of een pruik. Ook hier creëren wij een balans. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van haarwerken. Afhankelijk van uw wensen en budget ontdekken we samen een oplossing die het beste bij u past.

Haarwerk van echt haar

Alsof u uw eigen haar weer heeft

Haar dat net zo voelt en er precies hetzelfde uitziet als uw eigen haar. Van alle soorten haar komt Europees haar het dichtste in de buurt. Het heeft dezelfde kleur en structuur en u kunt het föhnen en stylen zoals u gewend bent. Ondanks dat u een haarwerk draagt, zal het niemand opvallen.

Synthetisch Kunsthaar

Een mooie, tijdelijke oplossing

Synthetisch haar is met name geschikt voor mensen die tijdelijk (bijna) volledig hun haar hebben verloren. Deze haarwerken hebben een korte levertijd en kunnen vrijwel direct worden gedragen. Uiteraard is bijknippen altijd mogelijk. Een groot voordeel van synthetisch haar is dat het niet geföhnd hoeft te worden. Het haar zit altijd goed.

Vital Hair en Cyber Hair

Praktisch en met een natuurlijke uitstraling

Vital en Cyber Hair voelt zowel droog als nat aan als uw eigen haar. Dagelijkse bezigheden kunt u zodoende prima oppakken. Douchen, zwemmen en/of sporten is geen enkel probleem. Cyber Hair is synthetisch haar dat twee keer langer meegaat dankzij een duurzame vezel.

Ook voor transseksuelen, travestieten en transgenders hebben wij goede vervanging van het eigen haar.

Onze werkwijze

De keuze om een haarstuk aan te laten meten, kan emotioneel voor u zijn. Wij snappen dat als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alle tijd voor u te nemen. We zorgen voor persoonlijke aandacht, privé ruimtes waar u zichzelf kunt zijn en de tijd die jue nodig heeft om de juiste keuze te maken. Om u een idee te geven hoe het proces van aanmeten verloopt, leggen we u hieronder onze werkwijze uit.

Andere oplossingen

Wanneer u te maken krijgt met haarverlies en u uw hoofd graag wilt bedekken op een manier die het beste bij u past en u wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven. Wij hebben dan ook mutsen, bandana’s, sjaals en nog veel meer, in vele kleuren, motieven en materialen.

Meer oplossingen en services

WigGrip en WigCap

Het ultieme comfort voor jou en jouw haarwerk. Zet je haarwerk veilig vast en creëer een naadloze overgang naar je haarlijn. als je nog haar hebt onder je haarwerk, als het haarwerk meer.

Lees meer

Clim’Hair

Clim’Hair zorgt voor verkoeling. Met als gevolg dat uw haarstukje of haarwerk veel minder broeit op de hoofdhuid. Door het extra laagje tussen uw haarstukje of haarwerk en uw huid ervaart u minder irritatie van het binnenwerk.

Lees meer

Mediceuticals

Gebruik Mediceuticals tegen dunner wordend haar en haaruitval. Haarwerkspecialist In Balans werkt als gecertificeerd professional met deze dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid  in optimale conditie houden.

Lees meer

Hoofd- en haaranalyse

Haarwerkspecialist In Balans is een gecertificeerd haarwerkprofessional voor het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij vrijblijvend een hoofdhuid- en haaranalyse kunnen uitvoeren met behulp van een zogenaamde medi-scope.

Lees meer

Haargroei en lasertherapy

Haarproblemen kunnen uw zelfvertrouwen een flinke deuk geven. Gelukkig biedt Haargroei Laser Therapie (HLT) een uitkomst. De behandeling kan haaruitval tegengaan, versterkt beschadigd haar en herstelt uw hoofdhuid.

Lees meer

Haar doneren

Steeds meer vrouwen hebben last van tijdelijke of permanente kaalheid. Soms over het gehele hoofd. U kunt zich misschien voorstellen dat dit schaamte met zich meebrengt en het zelfvertrouwen schaadt. Help deze vrouwen door uw haar te doneren.

Lees meer