Haarproblemen - Haarwerkspecialist In Balans
(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haarproblemen

Haarproblemen

Er zijn drie veel voorkomende vormen van haarverlies, die in medische termen worden aangeduid met ‘Alopecia areata’, ‘Alopecia androgenetica’ en ‘Alopecia totalis’.

Alopecia androgenetica: veelvoorkomende haaruitval bij volwassenen

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Alopecia androgenetica betekent letterlijk “mannelijk type haaruitval”. Geschat wordt dat 70% van de Nederlandse mannen last krijgt van haaruitval. Erfelijkheid speelt hierbij een belangrijke rol. In sommige gevallen begint de haaruitval al in de puberteit. Bij vrouwen komt alopecia androgenetica ook voor. Dit begint meestal rond de menopauze. Haaruitval bij vrouwen kan ook echter ook vóór de menopauze beginnen. Ook bij vrouwen speelt speelt erfelijkheid een belangrijke factor.

Onze mogelijkheden

Een geheel haarwerk (pruik) of een haarstuk kan een oplossing zijn om uw dunne haar of kale plekken te camoufleren. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

vrouw_haarprobl_voorna1man_haarprobl_voorna2

 

Haaruitval/kaalheid bij mannen

Mannelijke kaalheid komt geregeld voor, op zowel late als vroege leeftijd. Niet iedereen accepteert dit en zoekt gericht naar oplossingen. Dankzij de huidige staat van techniek en expertise zijn resultaten bevredigend.

Mannelijke kaalheid is uitstekend te verhelpen met haarwerken of een haarstuk op maat gemaakt. Deze bieden dezelfde structuur, kleur en styling als uw echte haar. Het voelt ook echt aan. Zo valt het dus niet te onderscheiden van echt haar. Wij gebruiken dan ook Europees haar om zo uw eigen model te creëren. Hiernaast leveren wij synthetische haarwerken voor het overbruggen van tijdelijke perioden van mannelijke kaalheid. En natuurlijk verscheidene professionele producten voor de behandeling van dunner wordend haar.

Uw volledige tevredenheid

Wij werken net zo lang totdat u tevreden bent met uw product. U kunt dus altijd bij ons terugkomen voor kleine aanpassingen aan uw haarwerk. Onze ervaren en gecertificeerde kappers combineren hun technische expertise met jarenlange ervaring in en bieden zo een goede vertrouwensband waarin u zich vrij en kritisch kunt opstellen. Samen met u kijken werken wij aan de beste oplossing.

Om u haar optimaal te verzorgen en het weer een goede start te geven kunnen wij u een wasprogramma van Mediceuticals adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten het beste zijn in uw situatie.

Alopecia areata: pleksgewijze kaalheid

Alopecia areata betekent letterlijk pleksgewijze kaalheid en is een haaraandoening waarbij vrij plotseling gedeeltelijke kaalheid optreedt. Deze aandoening kan op elke leeftijd voorkomen en komt bij zowel mannen als vrouwen voor. De oorzaak ligt in een ontstekingsproces rondom de haarwortel. Dit proces belemmert de haarwortels in hun functie, waardoor er uit deze haarwortel enkel nog misvormde en gemakkelijk afbrekende haren groeien en, op ten duur, helemaal geen haren meer. Dit zorgt voor pleksgewijze kaalheid. In ernstige gevallen kan dit leiden tot complete kaalheid. Naast complete kaalheid kunnen ook de wenkbrauwen en wimpers uitvallen. In tegenstelling tot andere haaruitvalaandoeningen blijven de haarwortels aanwezig. Doordat er zogenaamde follikelatrofie  (onvoldoende werking van de haarvaten) plaatsvindt, bestaat de kans dat het haar terugkomt. De prognose wordt echter slechter naarmate het ziekteproces complexer is; de ziekte al op jonge leeftijd is ontstaan en wanneer er recidief (het opnieuw optreden van haarverlies) optreedt.

De plekken waar alopecia areata zich voordoet, zijn vaak rond of ovaal van vorm. Op deze plekken vallen alle haren uit. De plekken op de huid zijn in tegenstelling tot sommige andere haaraandoeningen verlittekend, rood of ontstoken. Aan de rand van de aangedane plekken zitten loszittende haren en soms zijn hier kleine haartjes, de zogenaamde uitroeptekenharen, zichtbaar.

Onze mogelijkheden

Storende kale plekken kunnen gecamoufleerd worden door een haarwerk (pruik) of een haarstukje. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken w ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

alopecia-areata-4

 

Alopecia Totalis en Alopecia Universalis: helemaal geen lichaams- of hoofdbeharing

Alopecia totalis en alopecia universalis zijn auto-immuunziektes en zijn een vergevorderde vorm van alopecia areata. Deze auto-immuunziektes keren zich tegen de haarzakjes (papilla). Ook de wenkbrauwen en de wimpers kunnen worden aangetast door deze haaraandoeningen. De oorzaak hiervan is nog steeds onbekend. Hoewel er bij deze aandoening geen fysieke pijn of ander lichamelijk ongemak ontstaat, kunnen de psychische gevolgen een enorme impact hebben op iemands leven. Bij zowel alopecia totalis als alopecia universalis speelt erfelijkheid een rol en beide zijn niet besmettelijk.

Alopecia universalis is de meest zeldzame en meest ernstige vorm van alopecia. Al het lichaamshaar is afwezig en in sommige gevallen zijn ook de nagels aangetast. Deze vorm van alopecia wordt veroorzaakt door een genetische mutatie in de chromosomen. Deze mutatie is al bij de geboorte aanwezig maar hoeft zich niet direct te manifesteren. Dat kan ook op latere leeftijd gebeuren.

Onze mogelijkheden

Een geheel haarwerk (pruik) of een haarstuk kan een oplossing zijn om uw dunne haar of kale plekken te camoufleren. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

alopecia_universalis

Haaruitval door chemotherapie

Chemotherapie kan haarverlies veroorzaken. Na de behandeling kan het haarverlies snel gaan. Het is daarom verstandig om u tijdig te laten informeren over de mogelijkheden van het dragen van een pruik of een mutsje. Uiteraard kunt u zich eerst rustig gaan oriënteren.

Als u chemotherapie moet ondergaan, krijgt u vaak te maken met haaruitval. Het geneesmiddel (cytostatica) heeft invloed op veel actieve lichaamscellen, waaronder die van de haarwortels. Uw arts kan vertellen in hoeverre haaruitval bij u zal optreden. De mate van haaruitval verschilt bij iedereen.

Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we over een grote voorraad confectie haarwerken in echt haar en kunst haar. Onze lichtgewicht haarwerken hebben een mooie, natuurlijke uitstraling en zijn luchtdoorlatend. Wij vinden het uiterst belangrijk dat uw haarwerk goed en comfortabel zit. Ook kunnen we het haarwerk in overleg met u knippen, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien. Ons doel is om uw haarwerk er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, zodat het niet van echt te onderscheiden is.

Het is mogelijk om haarwerken op zicht te bestellen bij onze leveranciers. Deze is binnen enkele dagen voor u beschikbaar. Wij reserveren het haarwerk voor u, nadat u uw keuze heeft gemaakt. Wanneer het haarverlies begint kan het haarwerk direct geleverd worden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, samen met u gaan wij op zoek naar het geschikte haarwerk voor u.

Onze mogelijkheden

Een geheel haarwerk (pruik) of een haarstuk kan een oplossing zijn om uw dunne haar of kale plekken te camoufleren. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

De kans is groot dat u vanuit uw verzekering recht heeft op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekering en eventueel aanvullend pakket. Wij kunnen de vergoeding direct voor u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Hiervoor hebben wij uw verzekeringsgegevens nodig en een verklaring van uw (huis)arts of oncoloog.

icecapchemochemotherapie

 

Haaruitval door bestraling van het hoofd

Ook bij bestraling van het hoofd kan het haar uitvallen. Dit begint meestal tijdens de bestralingsduur 2 tot 3 weken na de eerste bestraling. De hoofdhuid en de haarwortels zijn stralingsgevoelig. Bij het kammen of borstelen kunt u merken dat eerst losse haren en later plukken haar zullen uitvallen. Indien de bestraling wordt beperkt tot een deel van het hoofd, bijvoorbeeld bij bestraling van een tumor zal de haaruitval alleen plaatselijk optreden. Als het gehele hoofd wordt bestraald, bijvoorbeeld bij hersenmetastasen, zal al het hoofdhaar uitvallen.

Uw haar valt vooral uit op de plek waar de straling uw hoofd raakt. Soms ook op de plek waar de straling uw hoofd weer verlaat. Meestal is de haaruitval tijdelijk. Het kan maanden duren voordat uw haar weer terug groeit. Dit heeft onder andere te maken met de dosis van de bestraling. Er valt geen gezichtshaar, zoals snor of baard, of lichaamshaar uit.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen een hele mooie oplossing te vinden om de kale plekken te bedekken. Dit kan een geheel haarwerk (pruik) zijn of een haarstuk. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

De kans is groot dat u vanuit uw verzekering recht heeft op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekering en eventueel aanvullend pakket. Wij kunnen de vergoeding direct voor u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Hiervoor hebben wij uw verzekeringsgegevens nodig en een verklaring van uw (huis)arts, oncoloog, dermatoloog of radiotherapeut.

 

Frontale fibroserende alopecia (FFA): haarverlies door verlittekening

Frontale fibroserende alopecia (afgekort FFA) is een vorm van haaruitval die gekenmerkt wordt door verlies van haren aan de voor- en zijkanten van de hoofdhuid door verlittekening. De oorzaak van FFA is nog onbekend, maar treft in de meeste gevallen postmenopauzale vrouwen boven van 50 jaar. Deze aandoening komt vaak voor en wordt de laatste jaren steeds vaker door dermatologen gezien. FFA kent een langzaam progressief verloop. Uiteindelijk stopt het haarverlies, maar op de aangedane plekken groeit geen haar meer terug

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen de aangedane plekken op een mooie en een opvallende manier camoufleren door middel van een haarstuk op maat. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Frontale fibroserende alopecia

 

Alopecia Diffusa of Telogeen Effluvium:diffuse haartuitval

Telegeen effluvium is een vorm van diffuse haaruitval en kent een acute en een chronische vorm. Het woord effluvium betekent letterlijk: uitvallen. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een abnormale haarcyclus, waardoor er teveel haren in de uitvalfase terecht komen. Het is niet bekend hoe vaak deze vorm van haaruitval voorkomt. Telogeen Effluvium komt vaker bij vrouwen voor dan bij mannen.

Bij deze aandoening is er sprake van een gelijkmatig verlies van het hoofdhaar. Er is in principe geen sprake van afwijkingen van de behaarde hoofdhuid, behalve als er een onderliggende chronische huidziekte aanwezig is, zoals psoriasis. U merkt het haarverlies tijdens het kammen en wassen van het haar. Het verschil met alopecia androgenetica is dat er geen plaatselijke verdunning van het haar op het hoofd plaatsvindt. In plaats daarvan is er  sprake van een diffuus haarverlies. We zien ook vaak teruglopende haargrenzen. Indien u serieus kalend begint te worden kan het dragen van een pruik of haarstuk een tijdelijke oplossing bieden.

Acute vorm

De acute vorm is het meest bekend. De oorzaak is meestal een stressmoment die enkele weken tot maanden voor de haaruitval heeft plaatsgevonden. U kunt denken aan een bevalling, chirurgische operatie (narcose), ernstige ziekte, hoge koortsperiode, bloedingen, sterk beperkingen van voedselinname (crash dieet) of het stoppen met de anticonceptiepil. Emotionele stress kan ook een oorzaak zijn voor deze acute vorm van haarverlies. Niet in alle gevallen wordt er een oorzaak gevonden. De acute vorm herstelt zich spontaan na verloop van enkele maanden.

Chronische vorm

Wanneer de oorzaak van deze aandoening langdurig is of herhaaldelijk optreedt, kan de haaruitval zich geleidelijk ontwikkelen tot een chronische telogeen effluvium wanneer deze langer dan 6 maanden bestaat. In de meeste gevallen is de oorzaak bekend. In ongeveer 30% van de gevallen blijft de oorzaak onduidelijk. Deze chronische vorm van haaruitval komt het meest voor bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen de aangedane plekken op een mooie en een opvallende manier camoufleren door middel van een haarstuk op maat. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Telogen-Effluvium

Trichotillomanie; het dwangmatig uittrekken van haren

Trichotillomanie is een aandoening waarbij men een overmatige aandrang heeft om de eigen haren uit te trekken. Dit kan hoofdhaar zijn maar ook wimpers, wenkbrauwen of andere lichaamsbeharing.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen de aangedane plekken op een mooie en een opvallende manier camoufleren door middel van een haarstuk op maat. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Trichotillomanie  Trichotillomania_1

 

Haaruitval bij vrouwen tijdens en na een zwangerschap

Een zwangerschap kan leiden tot grote veranderingen in de hormoonhuishouding van een vrouw en daardoor ook de haargroei beïnvloeden De hormoonspiegel fluctueert tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen merken dat hun haar tijdens de zwangerschap dikker en voller is. Dit heeft mogelijk te maken met een verandering in de rustfase tijdens de haargroei. De exacte reden is nog onbekend. Ongeveer zes maanden na de bevalling kan er bij vrouwen bovenmatig haaruitval optreden. Er bestaan geen middelen om dit te voorkomen. Daarnaast is het niet zeker of de haargroei weer net zo wordt als voor de zwangerschap was. Een goede verzorging van de hoofdhuid en het haar is essentieel om het haarverlies, zover mogelijk, te beperken.

Onze mogelijkheden

Om uw haar weer een goede start te geven is het van belang dat u uw haar goed verzorgt. Wij raden u aan om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

haaruitval_na_zwangerschap

Haarverlies door menopauze/overgang

Helaas krijgen veel vrouwen tijdens en na de menopauze te maken met haaruitval. Dit wordt veroorzaakt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Oestrogeen heeft een positief effect op de haargroei. Tijdens de menopauze neemt de hoeveelheid oestrogeen af waardoor er haaruitval kan ontstaan.

Onze mogelijkheden

 Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u begeleiden in het vinden van een passende oplossing voor u. Dit is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ons advies is daarom om hier niet mee te blijven lopen, maar op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Om uw haar weer een goede start te geven is het van belang dat u uw haar goed verzorgt. Wij raden u aan om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Attractive Senior Woman and Pills Isolated on a White Background.

 

Haaruitval door trage schildklier

Een niet goed werkende schildklier kan soms zorgen voor haaruitval. Wanneer de schildklier te traag werkt kan, naast vermoeidheidsklachten, haaruitval optreden. Een te snel werkende schildklier kan ook haarverlies veroorzaken.

De haaruitval bij een schildkliervertraging kan zowel verspreid  over de hoofdhuid op bepaalde plekken ontstaan. In sommige gevallen valt al het haar uit, inclusief de wenkbrauwen en wimpers.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen de aangedane plekken op een mooie en een opvallende manier camoufleren door middel van een haarstuk op maat. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

 

Haaruitval door vitamine gebrek of ijzertekort

 

Vitamines zijn belangrijk voor gezond haar. Het komt zelden voor dat het  gebrek aan deze vitamines de oorzaak is van haaruitval. Alleen ernstige vitaminetekorten leiden tot haaruitval. Bovendien zult u, als gevolg van het vitaminetekort, waarschijnlijk al langer last hebben van andere ziekteverschijnselen. Toch kan vitaminetekort wel degelijk een oorzaak zijn van haaruitval. Met name een tekort aan ijzer wordt hiermee in verband gebracht. Ook een gebrek aan vitamine D en zink kunnen een oorzaak van haaruitval zijn. Als u het vermoeden heeft dat u een gebrek heeft aan een bepaalde vitamine of andere voedingsstof, raden wij u aan om in overleg met uw huisarts uw bloed te laten controleren. Wij raden af om op eigen initiatief vitaminepreparaten of voedingssupplementen te gebruiken.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen de aangedane plekken op een mooie en een opvallende manier camoufleren door middel van een haarstuk op maat. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

 

Vet haar, breekbaar haar, poreus haar, roos, schilferige hoofdhuid, exceem of psoriasis?

Heeft u last van een onrustige hoofdhuid? Onderzoek toont aan dat ruim 90% van alle mensen te maken krijgt met hoofdhuidproblemen, zoals roos, psoriasis, eczeem of een droge hoofdhuid. Deze klachten kunnen in sommige gevallen leiden tot haaruitval.

Onze mogelijkheden

De producten van Mediceuticals kunnen u helpen om uw haar- en hoofdhuidproblemen te verhelpen. Maak bovendien gebruik van kwalitatieve verzorgingsproducten, zodat u uw hoofdhuid goed verzorgt en schoonhoudt. Daarmee houdt u uw haar in optimale conditie.Om u haar optimaal te verzorgen en het weer een goede start te geven kunnen wij u een  wasprogramma van Mediceuticals adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten het beste zijn in uw situatie.

roos Poreus-haar-vet haar Exceem1 psoriasis haaruitval door stress

 

Haaruitval en het volgen van een dieet

Een niet toereikend dieet wordt vaak over het hoofd gezien als oorzaak van haaruitval en kaalheid. Een tekort aan de noodzakelijke bouwstoffen hoeft niet heel opvallend te zijn, maar kan wel degelijk gevolgen hebben voor de haargroei. Veel afslankkuren houden geen rekening met een evenwichtig voedingspatroon. Om voldoende bouwstoffen binnen te krijgen, moet men (gezonde) vetten binnen krijgen. Een vetarm dieet met een laag calorische waarde (soms maar 500 kcal per dag) houdt hier onvoldoende rekening mee. Doordat er te weinig bouwstoffen binnen komen, wordt de aanmaak van nieuwe haren belemmerd. Meestal worden na 3 tot 4 maanden na het begin van het dieet de gevolgen zichtbaar.

Onze mogelijkheden

Bij Haarwerkspecialist In Balans kunnen we u helpen een hele mooie oplossing te vinden om uw dunne haar of kale plekken te bedekken. Dit kan een geheel haarwerk (pruik) zijn of een haarstuk. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om u uw hoofdhuid en haar te verzorgen. Gelet de omstandigheden is het van groot belang om uw hoofdhuid en haar in optimale conditie te houden. Bij Haarwerkspecialist In Balans beschikken we ook over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.