(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Bandana’s, sjaals, hoofddoeken en mutsen

Haaruitval camoufleren met mutsen en andere oplossingen

Er zijn verschillende manieren om haaruitval te camoufleren. Haarwerkspecialist In Balans is gespecialiseerd in haarwerken van Europees haar, maar weet dat tijdelijke oplossingen of alternatieven wel eens gewenst zijn. We hebben daarom een ruim aanbod mutsen, sjaals, bandana’s, petten en hoofddoeken.

Leuk en comfortabel

Misschien kiest u vanwege tijdelijk haaruitval voor een synthetisch haarwerk. Deze zit luchtig en natuurlijk, maar thuis is het wellicht fijner om het gewoon even af te doen. Uit ervaring weten we dat wanneer een vrouw te maken krijgt met haaruitval, het kan voelen alsof ze een stukje van zichzelf verliest. Ook in privésituaties en plekken waar u zich veilig voelt, kan een muts, sjaal, hoofddoek, pet en bandana net wat meer zelfvertrouwen geven.

Mooie merken

Haarwerkspecialist In Balans helpt u in het in het vinden van oplossingen om de haaruitval te camoufleren. Mutsjes, sjaals, hoofddoekjes, petten, bandana’s helpen het hoofd mooi en warm te houden bij dun haar en kaalheid. We hebben een mooi voorraad van merken zoals Rosette le Vedette, Buff, Keppie, en Christine. In de nieuwst kleuren van het seizoen.

Uw haaruitval camoufleren kan op verschillende manier. Kom op uw gemak even passen in een van onze privé cabines. Wij geven graag advies.