(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Trichotillomanie

Het dwangmatig uittrekken van haren

Verhul kale plekken door Trichotillomanie

Trichotillomanie is een vervelende aandoening. Gelukkig bestaan er ook oplossingen wanneer u de aandrang heeft om haren uit uw hoofd te trekken. Haarwerken of haarstukken verhullen de kale plekken op een natuurgetrouwe manier.

Oplossingen voor Trichotillomanie

Onze experts zitten graag met u om tafel om te kijken welke oplossing het beste aansluit bij uw probleem. Wij bieden vertrouwen en veroordelen nooit. We weten bovendien dat een maatwerk haarwerk voor cliënten met Trichotillomanie niet alleen de kale plekken camoufleert, maar ook kan helpen om het trekken tegen te gaan.

Goede verzorging

Gelet de omstandigheden is het van belangrijk om uw haar en hoofdhuid in goede conditie te houden. Wij hebben hier diverse speciale verzorgingsproducten voor en bieden ook een wasbehandeling van Mediceuticals aan. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies van onze experts.

Maak uw Trichotillomanie bespreekbaar en kom met ons om tafel zitten. Wij bieden u een discreet gesprek in vertrouwelijke omgeving, waarbij er ook ruimte is voor kritiek. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek .

Onze haaroplossingen zijn allemaal gemaakt van Europees haar en daardoor niet van echt te onderscheiden. Niemand zal het verschil zien tussen uw haarstukken en het echte haar. We bieden maatwerk en kunnen achteraf nog wijzigingen of aanpassingen maken wanneer dat gewenst is.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.
Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.