(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Mediceuticals

Mediceuticals tegen haaruitval

Gebruik Mediceuticals tegen dunner wordend haar en haaruitval. Haarwerkspecialist In Balans werkt als gecertificeerd professional met deze dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid  in optimale conditie houden.

Doeltreffende behandelmethoden

De doeltreffende behandelmethoden van Mediceuticals worden aangeboden voor een breed scala specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

Haarziektes behandelen

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingsprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen. Met succes.

Laat u informeren over de behandelingen en producten van Mediceuticals. Zeker wanneer u last heeft van hoofdhuidaandoeningen en haaruitval is het zaak uw hoofdhuid in optimale conditie te houden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Mediceuticals specialisten

De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Wij volgeden een uitgebreide salon- en producttraining en zijn toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.