(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl
Spread the love

Haaruitval tegengaan met lasertherapie

Haaruitval tegengaan met Haargroei Laser Therapie (HLT)

Haarproblemen kunnen uw zelfvertrouwen een flinke deuk geven. Gelukkig biedt Haargroei Laser Therapie (HLT) een uitkomst. De behandeling kan haaruitval tegengaan, versterkt beschadigd haar en herstelt uw hoofdhuid. De nieuwe Low Level Laser Therapy van Haarwerkspecialist In Balans rekent af met klachten als beginnende kaalheid, een vette hoofdhuid en broze haren. Het is de meest effectieve wijze om haarverlies te verminderen of het proces zelfs stop te zetten.

Laserlicht stimuleert de haargroei

Diverse klinische en wetenschappelijke studies toonden aan dat de Low Level Laser Therapy zeer effectief is in het verminderen van haaruitval. De laser en het infraroodlicht stimuleren de bloedcirculatie, reguleren de talgproductie en activeren slapende haarzakjes met meer haargroei als gevolg. De laserbehandeling kan het haarverlies in de meeste gevallen zelfs stoppen. Daarnaast zorgt het in veertig tot zestig procent van de gevallen voor een toename van de haardichtheid.

“Haarverlies zorgt vaak voor stress en schaamte. Velen ervaren niet alleen lichamelijke gevolgen, maar moeten ook mentaal weer opkrabbelen.”

Ga weer zelfverzekerd de deur uit

Ook voor uw haarproblemen is een oplossing. HLT verbetert de algehele conditie van uw hoofdhuid en geeft u gezond en glanzend haar. Gebruik daarnaast de producten van Mediceuticals om de positieve effecten te versterken. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het van belang om de juiste diagnose te stellen. Met behulp van een hoofdhuidanalyse maken wij een persoonlijk behandelplan om uw haaruitval tegen te gaan.

In zeven behandelingen haaruitval tegengaan

Met deze haargroei methode gaat u in zeven pijnloze behandelingen gedurende vijf maanden haaruitval tegen. In de eerste twee maanden heeft om de twee weken een behandeling van een uur. In de daaropvolgende drie maanden hoeft u slechts één keer per maand terug te komen. Als u het wilt sluiten we af met een onderhoudsbehandeling.

HLT helpt zowel mannen als vrouwen met beginnende kaalheid en dunner wordend haarverlies te stoppen. Daarnaast kan het ook het herstel van een haartransplantatie bevorderen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk advies.