(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haaruitval door zwangerschap

Camoufleer haaruitval door zwangerschap


Een veranderende hormoonhuishouding kan vele gevolgen hebben. Zo hebben veel vrouwen in meer of mindere mate last van haaruitval door zwangerschap. Wilt u het dunne haar of zelfs kale plekken verhullen, dan bieden wij mooie tijdelijke oplossingen.

Dun haar verhullen

Bij haaruitval door zwangerschap heeft een meer tijdelijke oplossingen vaak de voorkeur. Onze oplossingen van kunsthaar hebben flink wat voordelen. Ze zijn evengoed lichtgewicht en luchtdoorlatend zoals bij echt haar, maar een stuk goedkoper. Ze gaan minder lang mee, maar dat is ook niet nodig bij een tijdelijke aandoening zoals zwangerschapshaaruitval. Uiteraard zorgen wij voor een natuurlijke uitstraling en een passend kapsel.

Teruggroei niet verzekerd


Helaas is het nooit zeker of de haargroei na de zwangerschap weer net zo wordt als ervoor. Een goede verzorging van de hoofdhuid en het haar is essentieel om het haarverlies, zover mogelijk, te beperken. Wij bieden hiervoor een goede start met kwalitatieve verzorgingsproducten. Ook beschikken we over de mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen.

Een blijvend haarwerk of exclusieve verzorging van het bestaande haar. Haarspecialisten In Balans hielp al vele vrouwen met haaruitval door zwangerschap. Op een discrete manier en eventueel in privékamers. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Niet te voorkomen

Een zwangerschap kan leiden tot grote veranderingen in de hormoonhuishouding en zo de haargroei beïnvloeden. Veel vrouwen merken dat hun haar tijdens de zwangerschap dikker en voller is.  Terwijl ongeveer zes maanden na de bevalling bovenmatig haaruitval kan optreden. Er bestaan geen middelen om dit te voorkomen.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.