(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Alopecia totalis

Alopecia Totalis en Alopecia Universalis

Als u lijdt aan de auto-immuunziektes Alopecia Totalis of Alopecia Universalis heeft u soms helemaal geen lichaams- of hoofdbeharing. Onze haarstukken of haarwerken zorgen ervoor dat u alsnog met een realistisch ogende haardos de deur uit kan.

Mogelijkheden bij haarverlies

De zeldzame ziektes Alopecia Totalis of Alopecia Universalis keren zich tegen de haarzakjes in uw lichaams. Hierdoor wordt niet alleen het hoofdhaar, maar soms ook de wenkbrauwen en wimpers aangetast. Een haartransplantatie is geen optie, want dit haar zal evengoed weer uitvallen. Een haarwerk of haarstuk kan de ideale oplossing zijn om uw dunne haar of kale plekken te camoufleren. Het Europese haar is van hoge kwaliteit, gaat jaren mee en kriebelt niet.

Alsof het uw eigen haar is

De hoogwaardige haarwerken van Haarwerkspecialist In Balans hebben exact dezelfde structuur-, kleur- en stylingsmogelijkheden als echt haar. Door het goed te verzorgen, gaat het jaren mee. Wij bieden hiervoor diverse verzorgingsproducten. Daarnaast houdt u uw hoofdhuid in optimale staat met onze wasbehandeling van Mediceuticals. Informeer bij ons voor de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Haaruitval door ziektes als Alopecia Totalis is voor veel mensen een taboe-onderwerp. Kom op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Uiteraard is het geen probleem als u iemand meeneemt ter ondersteuning. Neem contact op .

Wat is Alopecia Totalis en Alopecia Universalis?

Alopecia Totalis en Universalis zijn een vergevorderde vorm van Alopecia Areata. De oorzaak van deze auto-immuunziektes is nog onbekend, maar zeker is dat erfelijkheid een rol speelt. Hoewel cliënten geen pijn of andere lichamelijke ongemakken ervaren, kan de ziekte een enorme psychische impact hebben op iemands leven. Onze ervaren specialisten bieden u een vertrouwde omgeving waarin we uw probleem discreet bespreken.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.