(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Onze werkwijze

De keuze om een haarstuk aan te laten meten, kan emotioneel voor u zijn. Wij snappen dat als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alle tijd voor u te nemen. We zorgen voor persoonlijke aandacht, privé ruimtes waar u zichzelf kunt zijn en de tijd die jue nodig heeft om de juiste keuze te maken. Om u een idee te geven hoe het proces van aanmeten verloopt, leggen we u hieronder onze werkwijze uit.

Als u in Chemotherapie gaat

Monique, Raymonda, Dominique en Marleen hebben veel ervaring op het gebied van het adviseren van haarwerken.

Aan de hand van een duidelijk informatief gesprek zullen we u alles uitleggen over de mogelijkheden ter vervanging of toevoeging van uw haar. Tijdens ons intakegesprek wordt gekeken welk type pruik of haarwerk bij u past. Wij kijken dan niet alleen naar uw haarkleur, maar ook naar het beste model, styling en lengte.  Omdat we een grote voorraad hebben kunnen we u soms al iets laten passen en anders maken we op korte termijn een vervolgafspraak met u.

Kiest u voor een haarstukje uit onze standaard collectie, en is deze op voorraad, kunnen we direct leveren.

U kunt bij ons kiezen tussen synthetische pruiken of haarstukken en pruiken of haarstukken van echt haar. Door samen met u in gesprek te gaan, en achter uw wensen te komen, maken wij de voor u perfecte pruik op maat.

Als u een keuze heeft gemaakt dan reserveren wij het haarwerk voor u tot het moment daar is dat u wilt overstappen op uw nieuwe haar.

Ons advies is dan zodra u haaruitval ervaart maak dan zo snel mogelijk een afspraak.

Mijn hoofd kaal scheren, waarom? Lees onze blog!

Ik wil graag een haarwerk op maat laten maken

U kunt ook een haarwerk van echt haar op maat laten maken. Dit betekent dat we samen met u gaan bepalen hoe het haarwerk er uit moet komen te zien. Om te bepalen hoe groot het haarwerk moet worden maken we een mal van uw hoofd. Samen kiezen we het haar uit en bespreken de lengte, valling, kleur en dikte van het haarwerk. Zodra het atelier ons heeft laten weten wat het gaat kosten ontvangt u de offerte van ons. Als u akkoord gaat dan gaat het haarwerk in productie. Het duurt ongeveer 16 tot 18 weken voordat het haarwerk klaar is.

Zodra het haarwerk klaar is, wordt dit bevestigd. Eerst wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt en daarna wordt het gepast. Als het helemaal goed zit, zal het haarwerk worden bevestigd op de manier waarop u het wilt. U krijgt van ons instructies over de manier waarop u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.