(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Telogeen Effluvium

Oplossingen bij Telogeen Effluvium

Wanneer u last heeft van Telogeen Effluvium dan valt het haar over de volledige hoofdhuid uit. Een haarwerk of maatwerk haarstuk kan een natuurgetrouwe oplossing bieden om het dunne haar te verbloemen.

Maskeer uw dunbezaaide hoofdhuid

Het verschil tussen Telogeen Effluvium en Alopecia Androgenetica is dat er geen plaatselijke verdunning plaatsvindt. Over de gehele hoofdhuid valt het haar uit wat vraagt om een hoofddekkende oplossing. Een haarwerk gemaakt van Europees haar biedt een natuurgetrouwe oplossing dat niet van echt haar te onderscheiden is. U kunt het goed verzorgen en gaat daardoor erg lang mee. Perfect geschikt wanneer u last heeft van de chronische vorm. Bij acuut Alopecia Diffusa herstelt uw hoofdhuid zichzelf na een aantal maanden. In zo’n geval kunnen haarstukken een tijdelijke oplossing vormen.

Wat is Telogeen Effluvium?

Telogeen Effluvium wordt ook wel Alopecia Diffusa genoemd en kent een acute en chronische vorm. Het wordt in alle gevallen veroorzaakt door een abnormale haarcyclus waarbij teveel haren tegelijkertijd in de uitvalfase terechtkomen. U merkt het haarverlies tijdens het kammen en wassen van het haar.

Goede verzorging

Naast tijdelijke en permanente haarwerken biedt Haarwerkspecialist In Balans ook kwalitatieve verzorgingsproducten om de hoofdhuid en het haar te verzorgen. Ook bieden we mogelijkheden om uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals te verzorgen. Wilt u een gesprek over de oplossingen die wij bieden loop dan een binnen of maak een afspraak. We bespreken de situatie in een privésetting en hebben begrip voor uw emoties rondom dit lastige onderwerp.

Maak vrijblijvend een afspraak om te zien welke maatwerk oplossing we u kunnen bieden. Neem gerust een vriendin, familielid of partner mee. Neem contact met ons op.

Acute en chronische vorm

Telogeen Effluvium komt vaker bij vrouwen voor dan bij mannen. De acute vorm is het meest bekend. Vaak is stress de oorzaak voor het haaruitval. De acute vorm herstelt zich spontaan na verloop van enkele maanden. Wanneer het haaruitval langdurig is of herhaaldelijk optreedt, kan het gaan om de chronische vorm.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.