(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Synthetisch haar

 Synthetisch haar

Een mooie, tijdelijke oplossing

Synthetisch haar is met name geschikt voor mensen die tijdelijk (bijna) volledig hun haar hebben verloren. Deze haarwerken hebben een korte levertijd en kunnen vrijwel direct worden gedragen. Uiteraard is bijknippen altijd mogelijk. Een groot voordeel van synthetisch haar is dat het niet geföhnd hoeft te worden. Het haar zit altijd goed.

Helaas kunt u met een haarwerk van synthetisch haar niet alles doen zoals u gewend bent. Synthetisch haar reageert niet goed op wrijving met kleding of warmte van bijvoorbeeld een vaatwasser, sauna, föhn, etcetera. Wanneer u tijdelijk kaal bent en vervangend haar zoekt moet u er rekening mee houden dat synthetisch haar alleen geschikt is voor halflange en korte kapsels.

Haarwerkspecialist In Balans biedt haarwerken van synthetisch haar voor ieder budget. Afhankelijk van de zuurgraad van de hoofdhuid en de verzorging van het haarwerk gaat synthetisch haar gemiddeld 6 tot 12 maanden mee. Wij beschikken over tien verschillende soorten merken en hebben van ieder merk gemiddeld 70 verschillende modellen op voorraad. Kom ze bekijken en passen.