(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Onze referenties

Hieronder vindt u wat mooie hartverwarmende reacties van tevreden klanten. Als u ook wat wilt zeggen, kunt u het formulier aan de onderkant invullen. Uw reactie zal uiteraard geanonimiseerd worden geplaatst. Bent u tevreden, zeg het anderen, heeft u klachten, zeg het ons!
Laat een referentie achter

Na zo’n 10 verschillende haarwerken te hebben gehad ben ik een half jaar geleden bij In balans terecht gekomen. Mijn laatste haarwerk was van het merk Infix, de beste kwaliteit die ik in al die jaren heb gehad, dus over het merk was geen twijfel meer mogelijk! Door de jaren heen heb ik veel geleerd en ben ik steeds kritischer geworden. Omdat ik erg precies ben en mijn haarwerk 100% passend wil hebben ben ik bij In balans terecht gekomen. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gehad dat ze me begrepen! Samen hebben we een prachtig haarwerk aangemeten. Door het coronavirus heb ik wat langer geduld moeten hebben maar inmiddels ben ik heel erg blij met mijn nieuwe haarwerk! Perfectie bestaat misschien niet, maar dit is veruit het mooiste haarwerk wat ik heb gehad in de afgelopen 10 jaar!

Al moet ik er iedere keer zeker een uur voor rijden, dat is jullie kennis en vakkundigheid meer dan waard! Nogmaals bedankt voor jullie geduld en op naar nog meer mooie haarwerken in de toekomst!

Bedankt voor jullie aandacht, begeleiding en natuurlijk mijn mooie nieuwe coupe! Het was niet zo maar wat voor mij om een afspraak met jullie te maken. De schaamte rondom mijn haarverlies was zo groot. Dat begrepen jullie en jullie hebben mij alle informatie, maar ook ruimte en tijd gegeven die ik nodig had. Nu met mijn (prachtige) haarwerk, voel ik mij weer mezelf. Zelfs zonder haarwerk voel ik mezelf weer mooier!  Wist ik maar eerder een haarwerk echt een “oplossing” zou zijn! Prachtig werk doen jullie dames, nogmaals dank!

Inmiddels alweer in het bezit van mijn tweede haarwerk van in Balans. Ik ben er superblij mee. Het heeft ongeveer 5 jaar geduurd voordat ik er klaar voor was, maar ik had het achteraf veel eerder moeten doen. Na veel ellende, gedoe en verdriet bij een andere haarwerker ben ik bij In Balans terecht gekomen, wat een verademing. Ze hebben super mooie haarwerken en er werken allemaal toppers. Monique, ik ben nog steeds blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.

Eerst wil ik U even laten weten, dat ik elke dag heel blij ben met mijn haarstuk. Verder wens ik U veel succes met Uw geweldig werk, U hebt van mij een blij mens gemaakt.

Ik ben zeer tevreden over de pruik, niemand zag dat ik een pruik op had, en wanneer ik zei dat het toch echt een pruik was dan kreeg ik van iedereen complimenten.

Ik ben heel blij met mijn haarstuk. Na jaren zoeken om een goede haarspecialist te vinden is het mij toch gelukt. Een hele goede en vriendelijk behandeling en volgend jaar ga ik zeker weer terug naar deze zaak. Het ligt niet naast de deur, maar ik heb het er graag voor over om wat langer te reizen.

Wat een drempel! Maar wat ben ik blij dat ik ben geweest! Het was liefde op het eerste gezicht met mijn nieuwe haar.

Met mijn nieuwe haar voel ik me weer vrouw. Ik hoef niet in de spiegel te kijken en elke keer geconfronteerd te worden. Heel fijn!

Vanochtend samen met mijn moeder een haarwerk op wezen halen van stichting haarwensen. Ik ben super gelukkig, een groter cadeau kan ik mij niet wensen. Bedankt ??

Wat een goed haarwerk heeft Marleen afgeleverd. Niemand ziet dat ik een haarwerk draag en als mensen het weten, zeggen ze: Het is niet te zien. Het lijkt wel of je naar de kapper bent geweest.
Ook voor een alternatief haarwerk was weer alle tijd en aandacht.
Naar al mijn wensen is geluisterd en er is gehoor aan gegeven. Kortom: een tevreden klant.

Lieve dames, Ik vond de eerste afspraak enorm spannend! Ging met buikpijn naar binnen en ik had die nacht erg slecht geslapen. Als je weet dat je je haar gaat verliezen is dit verschrikkelijk! Het passen leek me verschrikkelijk maar het heeft me echt verbaasd. Het was gelijk goed en ik voelde zo alle stress wegzakken. En we hebben zelf nog heel hard gelachen! Heel fijn dat er gelijk een haarwerk was waar ik een klik mee maakte. Nu kon ik het een beetje loslaten. Bij de afspraken die daarna volgden was ik niet meer zo zenuwachtig. Er werd rekening gehouden met mijn wensen (ik wilde tijdens het scheren niet in de spiegel kijken) en er was alle tijd. Er op terugkijkend was het eigenlijk best een fijne ervaring en heeft het mijn verloop van mijn ziekte zeker makkelijker gemaakt omdat ik er gewoon goed uitzag met mijn mooie pruik!
Bedankt lieve Monique, Raymonda en Marleen!
Een lieve groet,

Vorige week zaterdag mijn pruik gehaald .Erg fijn dat ik meteen kon komen. Ik wil nog even laten weten, dat ik zeer positieve reacties heb ontvangen van mijn familieleden. Iedereen vond het erg natuurlijk staan en goed bij mij passen, ik zag er nog uit als ‘mezelf’. Nogmaals, bedankt voor de snelle en goede, zeer aardige hulp, ik ben er erg blij mee.
Met vriendelijke groet,

dames bedankt voor jullie geduld ,ik weet dat ik soms lastig ben vooral met hier nog een puntje en daar nog een puntje.
Gelukkig is het weer goed gekomen zo als elk jaar.Ik vind het altijd nog moeilijk om mijn unit af te doen maar jullie stellen mij altijd weer op mijn gemak en wordt het altijd weer gezellig.`Dames bedankt gezellig weekend!

Heel erg bedankt voor het mooie haarwerk! Ik ben er heel gelukkig mee! Nooit gedacht dat ik me weer lekker zou voelen. Aandacht en lekkere koffie! Bedankt meiden!

Bedankt lieve Monique, Raymonda en Marleen!
Een lieve groet,

hoi dames,ik wilde even laten weten dat ik zo blij ben dat ik uit eindelijk bij jullie terecht ben gekomen .Jullie klant vriendelijke manier en gezellig winkel maken het een stuk makkelijker voor mij om om te gaan met mijn haarprobleem.Ik betrap mij er zelfs op dat ik gewoon zin heb om naar jullie toe te gaan.En natuurlijk zit mijn haar super goed .Ik krijg veel complimenten of ik een andere kapper (ha ha)heb en ja dat klopt.

Ik had niet verwacht dat ik haaruitval zou krijgen. Volgens de artsen had ik een goede kans op behoud van mijn haar met de ice-cap. Toen het dus uiteindelijk toch begon uit te vallen was ik ten einde raad. Gelukkig hadden ze bij In Balans gelijk tijd voor me en wat bleek later ook een hele mooie pruik (of zoals zij zeggen haarwerk) voor me klaarliggen. Ik kon dus gelukkig gelijk met een mooie bos haar over straat!! Wat een mazzel! Meiden ik ben enorm blij met mijn “haarwerk” en krijg heel veel complimenten, bedankt voor de super service!

Sinds twee weken draag ik nu geen haarstuk meer. Mijn haar begint goed te groeien maar is erg pluizig en krullerig. Net babyhaar zo zacht. wat adviseer je mij hiervoor? of komt dit vanzelf goed? De kapper heeft mijn haar een tintje lichter gemaakt want de kleur was zo zwart. Ook heeft hij er wat aan de puntjes van het haar highlights ingedaan. Ben je erg dankbaar voor het mooie haarstuk dat je voor me gemaakt heb en dat ik de ziekte overwonnen heb. Vele groeten van mij.

Ik heb de afgelopen december een haarstuk aangemeten gekregen en wil je hiervoor hartelijk danken. Dankzij dit mooie haarstuk voel ik me een stuk beter. Ik krijg hele goede complimenten dat dit zo goed bij me past. Ik ben nu nog aan de chemokuren bezig maar de vooruitzichten zijn goed er is genezing mogelijk. Er is nog een lange weg te gaan, nog 9 kuren, operatie en bestralingen. Ik wil je dit laten weten omdat je zo’n mooi haarwerk voor mij hebt gemaakt. heel erg bedankt hiervoor.

Het is alweer een maand of 10 geleden dat ik een haarwerk kwam uitzoeken vanwege een op handen zijnde chemotherpie.Inmiddels is het “ding”achter in de kast beland. Al een tijdje loop ik met het voornemen om jullie mijn goede ervaringen ermee door te geven. Bij deze dus. De reacties uit m’n omgeving geven dat ook aan: mensen die het niet eens zagen, mensen die bleven kijken omdat ze niet geloofden dat het niet echt was en iemand die humoristisch opmerkte dat zij “het beter” vond zitten dan mijn eigen haar (haha!). Het was een hele stap om de pruik op te zetten toen mijn eigen haar eraf ging, maar vreemd genoeg was het dat ook toen de pruik definitief af ging. Het zat gewoon niet meer door het groeiende haar. Dat nu is aangegroeid tot een modern koppie waaraan iemand die van niks weet niet eens het onstaan ziet. Al met al heeft jullie haarwerk mij een lastige tijd doorgeholpen, bedankt!

Laat hieronder uw referentie achter

13 + 1 =

Alle referenties zijn anoniem. Uw naam en email adres zullen dus niet worden weergeven.