(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Mannelijke kaalheid

 

Oplossingen bij mannelijke kaalheid

Een geschikte oplossing bij mannelijke kaalheid kan een natuurgetrouw haarwerk zijn of een haarstuk op maat wanneer het niet de hele hoofdhuid betreft. Niet van echt haar te onderscheiden.

Mogelijkheden bij mannelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid komt geregeld voor. Bij de ene man veel te vroeg, bij een ander op latere leeftijd. Ondanks dat kaalheid bij mannen maatschappelijk meer geaccepteerd lijkt dan haaruitval bij vrouwen, gaan veel mannen op zoek naar geschikte oplossingen. Velen denken dat alleen een haartransplantatie kan helpen en zien op tegen een operationele behandeling. Ook kan het zo zijn dat het uitgevallen gebied te groot is om nog te behandelen. Een geschikt alternatief zijn haarwerken of een haarstuk op maat.

Natuurgetrouw haarwerk

Haarwerkspecialist In Balans werkt met Europees haar. Hierdoor bieden onze oplossingen exact dezelfde structuur, kleur en styling als uw echte haar. Het voelt ook aan alsof het van uzelf is en is dus niet te onderscheiden van echt haar. Onze ervaren en gecertificeerde kappers combineren technische expertise met jarenlange ervaring. Wij bieden zo een goede vertrouwensband waarin u zich vrij en kritisch kunt opstellen. Uiteraard kunt u ook altijd terugkomen voor kleine aanpassingen. Samen met u kijken werken wij aan de beste oplossing.

Haarbehandelingen en producten

Wij werken met verscheidene professionele producten voor de behandeling van dunner wordend haar. U kunt bij ons online en in de winkel terecht om de producten te kopen. Om uw haar optimaal te verzorgen en het weer een goede start te geven adviseren wij u een wasprogramma van Mediceuticals adviseren.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Mooie oplossingen

Wij leveren haarwerken om mannelijke kaalheid te camoufleren. Uiteraard kunt u hiermee prima over straat, we zullen altijd goed voor u zorgen en leveren de hoogste kwaliteit.

 

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.