(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haaruitval door een dieet

Oplossingen bij haaruitval door een dieet

De aanmaak van nieuwe haren wordt belemmert als u niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is daardoor mogelijk dat er haaruitval ontstaat bij een dieet. Gebruik onze haarstukken of haarwerken om de kale plekken te camoufleren en ga met een glimlach de deur uit.

Hoe ontstaat haaruitval na een dieet?

Veel afslankkuren houden geen rekening met een evenwichtig voedingspatroon. Om genoeg bouwstoffen binnen te krijgen is het essentieel om voldoende gezonde vetten te consumeren. Een vetarm dieet waarbij u weinig calorieën eet kan haaruitval veroorzaken. De eerste gevolgen worden vaak drie tot vier weken na de start van het dieet zichtbaar.

Met de juiste verzorging heeft u jarenlang plezier

Als u erover denkt om een haarwerk of haarstuk te gaan dragen, is het belangrijk om uw hoofdhuid en het haar goed te verzorgen. Dit kan met kwalitatieve verzorgingsproducten, maar u kunt ook een wasbehandeling van Mediceuticals bij ons boeken.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de beste oplossing voor uw haaruitval na een dieet. Maak een afspraak met een van onze specialisten. Als u het spannend vindt, is het bovendien geen probleem om iemand mee te nemen ter ondersteuning.

 

Kale plekken op professionele wijze verhullen

Als u dunner wordend haar of kale plekken heeft, biedt Haarwerkspecialist In Balans een mooie oplossing. Onze haarstukken en haarwerken bedekken de kale plekken en zijn niet van echt te onderscheiden. Wij werken alleen met Europees haar, waardoor het haar voelt alsof het uw eigen haar is. Bovendien garanderen wij dat onze oplossingen een hoog draagcomfort hebben en niet kriebelen.

In vertrouwen bespreken

Vooral voor vrouwen is haaruitval na een dieet vaak nog een taboe-onderwerp. Wij begrijpen dat u deze zaken discreet wilt bespreken en bieden u dan ook een vrijblijvend gesprek aan in vertrouwelijke kring. Voel u vrij om u kritisch op te stellen, want wij zijn erop gebrand de juiste oplossing voor uw probleem te vinden.