(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Clim'Hair

Clim’Hair zorgt voor verkoeling

Met als gevolg dat uw haarstukje of haarwerk veel minder broeit op de hoofdhuid. Door het extra laagje tussen uw haarstukje of haarwerk en uw huid ervaart u minder irritatie van het binnenwerk. Kortom: meer comfort! Het katoen dat gebruikt wordt voor Clim’Hair is 100% organisch geproduceerd. Het is een natuurlijk product en is niet bewerkt met kleur of andere toevoegingen. Het doekje is hypo-allergeen (het bevat geen synthetische materialen en/of bamboe), zodat iedereen het kan dragen. Ook tijdens de chemotherapie is deze comfort-accessoire verantwoord. Mensen met een klein formaat hoofd, raden we aan de achterkant van het doekje in te korten. U knipt een stukje af en naait het randje om. Dit is op eigen risico, doe dit zorgvuldig en neem uw tijd. U kunt uw haarwerkspecialist ook vragen om hulp.

Kleuren van Clim’Hair

Geeft het doekje bij de haargrens teveel kleurverschil/contrast met de kleur van uw haarstukje of haarwerk? En wilt u het effect van een hoofdhuidskleur? Dan adviseren we u het doekje te weken in zwarte thee. Verven met chemische middelen raadt de uitvindster af. Het kan de werking aantasten en chemische bestanddelen kunnen irritatie of allergie opwekken. Tijdens chemotherapie is de huid meestal al gevoelig.

– Maak een kom met heet water en trek de thee (sterk)
– Laat het water afkoelen
– Leg het doekje in het theewater
– Laat het er minimaal een uur in liggen
– Spoel het af met koud water
– Leg het te drogen en bekijk het effect onder uw haarwerk

Nog te licht? Leg het doekje weer in de thee tot u de gewenste kleur heeft. Na verloop van tijd of na het wassen kan de kleur afzwakken. Doe dit proces dan overnieuw.

Let op! Wat moet u weten?

– Clim’Hair wordt in naturel kleur geleverd (geen huidskleur). Om de gewenste kleur te krijgen, moet de accessoire met natuurlijke stoffen gekleurd worden om de werking ervan niet te verstoren. De uitvindster raad aan om te kleuren met zwarte thee. De beschrijving zit bij het product ingesloten.

– Als u een pruik of haarwerk draagt dat heel kort is aan de achterkant, dan is het soms nodig het doekje iets in te korten. Dat kunt u gemakkelijk zelf doen. We geven hiervoor enkele tips in onze beschrijving bij het product.