(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Bevestiging van uw haarwerk

Bevestiging van uw haarwerk

Er bestaan verschillende soorten haar voor een haarwerk of een pruik. Ook hier creëren wij een balans. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van haarwerken. Afhankelijk van uw wensen en budget ontdekken we samen een oplossing die het beste bij u past.

Permanente bevestiging van uw haarwerk

Een haarwerk moet goed zitten. Wanneer u erop vertrouwt dat u een strandwandeling kunt maken bij windkracht 10 of door een herfststorm durft te fietsen zonder angst dat uw haarwerk zal afzakken of nog erger, wegwaait, dan straat u deze zelfverzekerdheid ook uit. Bij het ontwikkelen van het haarwerk bespreken we met u het gebruik en maken we een keuze uit verschillende bevestigingsmethoden.

Semi-permanente bevestiging van het haarwerk met tape

Wanneer u nog maar weinig eigen haar hebt, kiezen we vrijwel altijd voor een speciaal voor de hoofdhuid ontwikkelde dubbelzijdig tape. U kunt de tape thuis zelf gemakkelijk vervangen.

Semi-permanente bevestiging van het haarwerk met clips

Bij deze methode worden clips in het haarwerk genaaid waarmee u het aan uw eigen haar bevestigt. Doordat het haarwerk aan het eigen haar vastzit, geeft het een natuurlijk gevoel. Uiteraard is het noodzakelijk dat er nog voldoende eigen haar aanwezig is om te zorgen voor een stevige bevestiging.

Bekijk hieronder de video uitleg over een permanente bevestiging.

Permanente bevestiging haarwerk

Bij een permanente bevestiging van het haarwerk wordt eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren. Op deze plek bevestigen we het haarwerk door middel van een speciale lijm. Binnen 4 tot 6 weken groeit het eigen haar terug waardoor het haarwerk omhoog groeit. Het is daarom noodzakelijk dat u periodiek bij ons langskomt om het haarwerk opnieuw te bevestigen.

Verschil in bevestigingen

Het voordeel van deze permanente bevestiging is dat het haar niet los kan komen. Zo ziet het haarwerk er volkomen natuurlijk uit. Een semi-permanente bevestiging van het haarwerk kunt u zelf zetten. Bij een permanente bevestiging is dit niet het geval.

Bij het eerste vrijblijvende adviesgesprek vertellen we u graag meer over de verschillende methodes van bevestiging. Samen bekijken we wat voor u de meest passende oplossing is.

Procedure haarwerk plakken

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Doorzichtig lace front bij mannen