(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Wel of niet slapen met een haarwerk? Zo zit het

Wanneer u een haarwerk heeft, veranderen er zaken die eerst zo gewoon leken. Want wat doet u met uw haarwerk als u gaat slapen of een duik neemt in het zwembad? Zomaar een weekendje weg kan als een drempel aanvoelen. We adviseren u graag.

Oorzaak Slapen met haarwerk van kunsthaar

Heeft u een haarwerk van kunsthaar dat niet permanent is bevestigd? Zet uw haarwerk dan voor het slapen gaan op een standaard. Kunsthaar is namelijk gemaakt van kunstvezel en kan daardoor niet tegen wrijving en warmte. Uw haarwerk zal kunnen vervilten met een verkorte levensduur als gevolg.

Cyber Hair

Met een haarwerk van Cyber Hair hoeft u zich geen zorgen te maken over slapen. U kunt namelijk alles zorgeloos doen wat u met uw eigen haar ook zou kunnen, zoals sporten, zwemmen, douchen en ook slapen.

Haarwerk van echt haar

Ook voor een haarwerk met echt haar geldt dat u er beter niet mee kunt slapen. Ondanks dat echt haar beter bestand is tegen wrijving en warmte merkt u op ten duur dat het haarwerk zijn glans sneller verliest. Wilt u uw haarwerk toch graag ophouden tijdens het slapen? Dan raden wij u aan op een satijnen hoes te slapen. Dit zorgt ervoor dat uw haar minder snel slechter wordt.

Slapen zonder uw haarwerk

Zonder haar moeten slapen is soms een moeilijke stap om te nemen. Vooral wanneer u bij uw partner in bed ligt of met vriendinnen een weekendje weg bent. Het voelt niet alleen naakt aan, maar uw hoofd verliest ook veel warmte. Slaap daarom bijvoorbeeld met een mutsje op. Dat zorgt er niet alleen voor dat uw hoofd warmer blijft, maar geeft ook wat meer zelfvertrouwen in de slaapkamer.

Laat u informeren over de dagelijkse zaken die veranderen wanneer u voor een haarwerk kiest.