(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Make Up & wenkbrauwen & wimpers

Natuurgetrouwe oplossingen bij uitval wenkbrauwen en wimpers

In sommige gevallen van Alopecia kunnen de wenkbrauwen uitvallen. Ook bij chemotherapie is er een reële kans op uitval van de wenkbrauwen, naast de gedeeltelijke of totale haaruitval. Dit gebeurt overigens niet bij iedereen. Bij sommige mensen worden de wenkbrauwen enkel wat dunner. In beide gevallen bestaat de mogelijkheid om de wenkbrauwen bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood of met een wenkbrauwpoeder. Dit vereist een zekere handigheid en techniek maar na enkele keren oefenen hebben de meesten het wel onder de knie. Dit geldt natuurlijk ook voor uw wimpers. Hiervoor adviseren wij én de Alopecia Vereniging de wimpers van Ardell Fashion Lash kunstwimpers. Wij kunnen u helpen en adviseren.

Make-up advies

Goede gezichtsverzorging geeft een beter gevoel en kan uw zelfvertrouwen vergroten. Het is belangrijk om de juiste producten en kleuren te vinden die bij u passen. Houdt rekening met uw kwetsbare huid en zorg ervoor dat het gezicht schoon is. Wilt u advies of bent u niet zo handig met make-up, wij helpen u graag op weg.

ALCINA® COSMETICA

Het belangrijkste uitgangspunt bij onze make-up is de draagbaarheid. Hierbij verliezen we de creatieve, kleurrijke eigenschappen van de make-up niet uit het oog. Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons assortiment worden uitgebreid dermatologisch getest en wat garandeert dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. De make-up is vrij van parfum en blijft zitten waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

Clim’hair

Clim’Hair is een 100% biologische accessoire die u onder een pruik of haarwerk kunt dragen. Dit product zorgt ervoor dat de huid gekoeld of verwarmd wordt. Voorheen vormde dit een probleem bij pruiken en haarwerken. Dankzij Clim’Hair is dit nu verleden tijd. Clim’Hair is een doekje in de vorm van een druppel. Het is gemaakt van organisch geproduceerd katoen. Het bevat geen kleurstoffen en is hypoallergeen. Het in Frankrijk gepatenteerde Clim’Hair is uniek en net op de markt.

Haarwerkspecialist In Balans heeft verschillende producten beschikbaar speciaal voor vrouwen met een gevoelige huid of huidziekte. Wij bieden oplossingen bij de uitval van wenkbrauwen of het dragen van haarwerken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.