(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Verplicht thuisblijven tijdens de Corona crisis

We zijn met zijn allen in een paar vreemde weken terecht gekomen. De meeste scholen zijn dicht en we worden opgeroepen tot social distancing: zoveel mogelijk thuisblijven! Jammer genoeg is er voor ons ook veel veranderd op de werkvloer, wij zijn nog wel open doordat wij onder het  medische gedeelte vallen. Dat betekent niet dat wij nog alles kunnen doen, wij zijn hier ook ontzettend in beperkt. Zo doen wij geen kappersbehandelingen meer en blijven wij zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand. Wij missen onze klanten ontzettend en kunnen niet wachten tot alles weer normaal is. Maar als het dan straks weer mag, is het toch wel fijn als we lief zijn geweest voor onszelf en onszelf toch een beetje hebben onderhouden. Heb jij geen zin om uit deze periode te komen als iemand die zich kan vergelijken met Hagrid of iemand die gortdroge handen heeft omdat wij zo goed luisteren naar de overheid en wel 20 keer per dag onze handen aan het wassen zijn? Wij hebben hier de tips voor jou die jij nu kan doen en waar jij straks baat bij hebt.

Tip 1: Breng je haarwerk langs voor onderhoud

Nu we toch met zijn allen zoveel mogelijk thuis blijven is het nu de perfecte tijd om je haarwerk een heerlijke touch up te geven. U kunt uw haarwerk bij de balie afgeven en wij zorgen dat het haarwerk er weer als nieuw uitziet na de onderhoudsbeurt. Hoe lekker is het als we straks weer naar buiten mogen en jouw haarwerk straalt weer net als jij. We hebben een tijdelijke Corona-actie voor onderhoudsbeurten van haarwerken, namelijk: 10% korting!!

Tip 2: Behoud een goede weerstand tijdens de Corona crisis

Er zijn een heel hoop manier om je weerstand te ondersteunen, wat nu extra belangrijk is tijdens het coronavirus. Zoals we allemaal wel weten valt daar gezond en gevarieerd eten onder, voldoende bewegen en regelmatig naar buiten gaan. Dat laatste vooral niet teveel doen, maar een klein blokje om is gelukkig in ons land geen probleem. Maak daar dus gebruik van. Een goede nachtrust is ook erg belangrijk. Daarnaast heeft stress een grote invloed op ons afweersysteem. Probeer stress te vermijden, helemaal in deze periode van de Corona, waar stress bij vele op nummer 1 staat. Hoe moet het verder? Hoe gaat het straks allemaal? Al die onwetendheid zorgt voor stress, zorg er dus voor dat je af en toe dat je bewuste momentje neemt voor ontspanning. Verder zijn extra vitamine altijd goed als aanvulling op de vitamine die wij uit voedsel halen. Bao-Med voedingssupplement zit vol met: vitamine C, calcium, magnesium, kalium en belangrijke voedingsvezels. Een echte aanrader als je klaar bent met 100 verschillende tabletten te nemen. Bij deze zit alles in 1. Te koop in onze webshop.

Tip 3: Selfcare en selflove tijdens de Corona crisis 

Deze begrippen zijn op het moment helemaal hot, beginnen ze je al te irriteren? Toch zijn ze ontzettend belangrijk! Jijzelf bent ontzettend belangrijk! Doe daarom ook heel erg je best in tijden van quarantaine om lief te zijn voor jezelf. Hoe doe je dat? Pak je rust. Zo cliché, maar oh zo waar! Het is belangrijk om momentjes voor jezelf in te plannen waar je bijvoorbeeld even een boek gaat lezen, gaat mediteren, een haarmaskertje neemt, een heerlijk bad neemt, podcasts luistert, zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Een heerlijk haarmasker die je kan gebruiken tijdens zulke momentjes is bijvoorbeeld die van Moroccan Oil, heerlijk ruikend en brengt je haarwerk/haar echt weer tot leven. Een heerlijk bad is altijd goed voor de mens om even te ontspannen. Hierbij is de heerlijk Bodywash Olie  van Bao-Med een echte aanrader. Jij komt het bad uit met een zacht babyhuidje.

“Laten we deze corona crisis, quarantaine, zelf-isolatie tijd nuttig besteden en er alles eruit halen wat erin zit. WE ARE ALL IN THIS TOGETHER!”

Tip 4: Uitgroei wegwerken 

Ons hele ritme is door de war gegooid door het coronavirus een bezoekje aan de kapper kan voorlopig niet meer. Maar je haar groeit nog steeds en de uitgroei wordt steeds beter zichtbaar. Wat je hier aan kan doen? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met verf, maar uit ervaring weten wij dat dat niet altijd goed uitpakt en dat het haar er niet beter op wordt. Voor de time-being hebben wij een stift die heel gemakkelijk je uitgroei weg werkt! Binnen 1 minuut is jouw uitgroei verdwenen. De stift is is er in verschillende kleuren. Stuur ons een berichtje en we kijken naar welke kleur het meest geschikt is voor jou.

Tip 5: Droge handen voorkomen

Hoe overleven mijn handen tijdens het corona-virus? Droge handen van het vele wassen. Dat doen we steeds met zeep, zoals de overheid ons adviseert, en dan ook nog eens vrij lang. Goed in de strijd tegen het virus, maar niet zo goed voor je huid. Water met zeep maakt het vetlaagje namelijk kapot en omdat we dat nu vaak doen, heeft het geen tijd om te herstellen. Je moet het dus van de buitenkant vaan ‘’aanvetten’’. Ten eerste is het belangrijk dat je een goede zeep gebruikt. De Bodywash van Bao-Med is wat ons betreft echt een aanrader om het vervolgens aan te vetten met Dual Moist van Mediceuticals. Dit is echt het wonder middel tegen droge handen. Voor deze Corona periode hebben we een actie voor jullie, namelijk: bij aankoop van een 475ml een 30 ml helemaal gratis. Check voor meer informatie onze Instagram of Facebook.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en dat wij jullie snel weer mogen en kunnen verwelkomen in onze winkel. Jullie hebben nu in ieder geval genoeg handvatten om gezond en sprankelend uit de corona crisis te komen. Heb je vragen over een product of dienst? Je kunt ons bellen, mailen of whatsappen.