(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Studiereis Filipijnen

In Fix Hair uit België, een van onze top haarwerkleveranciers, heeft ons uitgenodigd om een kijkje te nemen bij hun ateliers in de Filipijnen.

Dankbaar voor deze bijzondere uitnodiging is Monique, samen met haar echtgenoot en andere haarwerkspecialisten, op 5 mei 2019 begonnen aan een reis van 10 dagen. Wat een buitenkans was dit! Eindelijk dit intensieve handwerk eens zelf te mogen aanschouwen.

Eenmaal aangekomen hebben ze, na een warm welkom en onder de vakkundige leiding van Katrien en Luc, het hele proces kunnen zien hoe een haarwerk van begin tot einde wordt gemaakt. Wat een enorme kennis en vakmanschap hebben deze mensen in huis. We hebben hier veel van opgestoken en kunnen nu nog meer achter dit product staan.

Deze studiereis heeft ons des te meer doen beseffen hoe vakkundig en met passie deze haarwerken worden gemaakt. De medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen die intern worden opgeleid tot onder andere haarknoper. De precisie waarmee deze haarwerken worden geknoopt is ongekend en de controle op de kwaliteit is van de allerhoogste standaard.

Na deze ervaring zijn we nog enthousiaster om deze mooie haarwerken te verkopen aan onze klanten.

Katrien en Luc bedankt voor deze geweldige buitenkans!

[photoblocks id=1]