(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Blijf sporten met uw haarwerk

Het hebben van een haarwerk is in het begin wat onwennig. Vragen of u alles nog hetzelfde kan doen als voorheen, spoken door uw hoofd. Gelukkig hoeft u niets in te leveren. Het vergt alleen wat meer denkwerk over bepaalde situaties. Net zoals bij sporten. Wij adviseren u er graag over.

Wat u prettig vindt

Wanneer u sport met uw haarwerk maakt het niet uit of u voor synthetisch of echt haar kiest. Met beide haarwerken kunt u gewoon fitnessen, fietsen of hardlopen. U krijgt het alleen wat sneller warm. Misschien sport u daarom liever met een luchtig sjaaltje. Heeft u een ouder haarwerk dat u niet meer draagt? Dan raden wij aan deze te gebruiken tijdens het sporten. Zo blijft uw nieuwste haarwerk langer mooi.

Welke sport beoefent u?

Doet u een sport waarbij u hoofdbescherming draagt, zoals een cap bij paardrijden? Dan is het beter om uw haarwerk af te doen en in plaats daarvan een mutsje te dragen. Dit is een stuk comfortabeler en zorgt voor een langere levensduur van uw haarwerk.

Haarwerk vastzetten

Een goed begin is het halve werk: zorg daarom dat uw haarwerk altijd goed aansluit op uw hoofd. Heeft u helemaal geen haar meer op uw hoofdhuid? Bevestig dan het haarwerk met een soort dubbelzijdig tape. Zo wurmt u zich tijdens yoga zorgeloos in de downward dog. Begint uw haar weer met groeien? Of was u nooit helemaal kaal? Laat uw haarwerk dan door ons met clipjes vastzetten.

Kinderen en sport

Voor kinderen is de ervaring met een haarwerk vaak heel anders. Soms voelen ze de schaamte voor hun haarwerk helemaal niet en gooien ze hem zo af tijdens het buitenspelen of turnen. Als ze liever sporten met hun haarwerk, dan gaat dat op dezelfde manier als bij volwassenen.

Verzorging haarwerk

Doordat u gezweet hebt tijdens het sporten, is het belangrijk uw haarwerk te wassen. Als u bij ons een haarwerk koopt, krijgt u uitleg over het juist onderhouden van uw haarwerk. Zodat het haarwerk zo lang mogelijk mooi blijft. Bij synthetisch haar doet u meestal het haarwerk in een teiltje met shampoo laten weken en daarna afspoelen.

Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies?