(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Een pruik kopen: zo kiest u tussen echt en kunsthaar

Haarwerken worden steeds beter van kwaliteit. Ook synthetische haarwerken zijn haast niet meer van echt te onderscheiden. Bij het kopen van een pruik komt de keuze dus meer aan op uw persoonlijke wensen. Gaat u voor onderhoudsgemak, de mogelijkheid om uw lokken te krullen of wenst u een haardos tot over de schouders? Wij helpen u kiezen.

De voordelen van synthetisch haar

Een haarwerk van synthetisch haar is gemakkelijk te onderhouden. Het valt automatisch in model en het wassen kost weinig tijd. Ook is het een stuk goedkoper dan wanneer u een pruik van echt haar koopt. Daarom kiezen veel mensen met tijdelijk haaruitval voor deze optie. Omdat wij een grote voorraad hebben, heeft dit haarwerk een korte levertijd en kunt u het snel meenemen.

De beperkingen van synthetisch haar

Met synthetisch haar kan uw kapsel niet langer zijn dan tot schouderlengte. Anders schuren de haarvezels langs uw schouders of uw kleding en dan vervilten ze. Dit ziet eruit alsof u gespleten punten heeft. Wil u graag een lange coupe, dan is echt haar dus de enige optie. Dit geldt ook als u uw haar wilt kunnen krullen, stijlen of verven.

De voor- en nadelen van echt haar

Met een haarwerk van echt haar kunt u alles wat u met uw eigen haar ook kan. Het opsteken voor een feestje bijvoorbeeld. Of het verven. Ook is het semi-permanent te bevestigen, waardoor u ermee kunt zwemmen of slapen. Aan dit comfort hangt wel een hoger prijskaartje. U betaalt er tot drie keer meer voor dan bij synthetisch haar. Echt haar wordt daarom vooral gekozen als uw haaruitval permanent is.

Advies bij uw keuze

Het besluit om een pruik te kopen gaat vaak niet over één nacht ijs. U kunt altijd langskomen voor vrijblijvend advies. Tijdens een passessie past u verschillende haarwerken en overleggen we samen wat de beste optie voor u is. We nemen ruim de tijd om u goed te adviseren. Zo komen we tot de beste oplossing.

Haarwerkspecialist In Balans adviseert u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor een passend haarwerk.