(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Waarom jouw haarwerk een nazomer touch up nodig heeft!

Iedereen weet dat UV-straling zorgt voor droog, dof en dun haar. Daarnaast vergaat de kleur van je haar ook sneller door zee- en chloorwater. Dit geldt natuurlijk ook voor synthetische haarwerken  en/of echt haar haarwerken.

Zeewater en chloorwater zorgen er ook voor dat je haarwerk sneller uitdroogt en verkleurt. Wij snappen dat je soms toch graag even het water induikt. Mocht je dus gaan zwemmen zorg er dan voor dat je daarna je haarwerk uitspoelt of wast en goed laat drogen. Na alle zomerdagen in Nederland of wellicht in het buitenland , heeft  jouw haarwerk net wat meer liefde nodig dan normaal. Wij vertellen je waarom en hoe een nazomer touch up er bij ons uitziet.

Zo ziet een touch up eruit bij ons

Het uiteindelijke doel van een touch up is natuurlijk om jouw haar weer soepel vallend en luchtig te maken, eventuele krul of slag terug te brengen en om de kleur weer te herstellen bij echt haar haarwerken.

Als het een haarwerk van echt haar betreft dan brengen we dit weer op kleur door een spoeling in het haar aan te brengen en wellicht wat Lowlights. Een lekker voedende behandeling of een keratine beurt is ook een weldaad aan het eind van de zomer. Een synthetisch  haarwerk kan door een goede onderhoudsbeurt er weer helemaal fris en vol volume uit zien. Met een speciale behandeling revitaliseren we het synthetische haar.

Het resultaat van een touch up voor jouw haarwerk

Voor een haarwerk van echt haar is de behandeling en verzorging extra belangrijk, helemaal na de zomerse dagen. Doordat dit haar niet meer direct uit de hoofdhuid groeit mist het soms de hydratatie en de glans door de natuurlijke talgafscheiding van de hoofdhuid. Verzorging met de juiste producten zorgt voor het conditioneren van het haar en verbetert de natuurlijke beschermlaag. 

Hoe vaak per jaar heeft een haarwerk ongeveer een touch up nodig?

Elk seizoen kent zijn uitdagingen daarom adviseren wij om een haarwerk van echt haar tenminste elk kwartaal eens te laten opwaarderen. Een bezoek aan ons is ook altijd gezellig en zo blijf je ook lekker up to date over de laatste ontwikkelingen. Voor synthetisch haar is het ook erg fijn om minimaal 1 keer per half jaar het haarwerk eens na te laten kijken.

 

De levensduur van een haarwerk door een touch up

Voor je haarwerk dien je gewoon extra lief te zijn! Het is ook een onderdeel van jezelf, dus gun je haar ook wat extra liefde. Hierdoor blijft het langer mooi en draagbaar enn ben je er ook op tijd bij als er eventueel iets gerepareerd of aangepast dient te worden. 

Veelgestelde vragen | touch up bij In Balans

Hoe lang ben ik mijn haarwerk kwijt of wordt het ter plekke gedaan?

U kunt op het onderhoud van uw haarwerk wachten, maar soms kan dat best lang duren. We kijken graag wat voor u passend is. U kunt dus ook het haarwerk ook bij ons achterlaten en dan spreken we met u af wanneer het weer klaar is.

Wat zijn de kosten van een touch up?

Een onderhoudsbeurt voor echt haar kost € 63,- (verven heeft een eigen prijs en is dus niet incl.) en voor synthetisch haar  € 45,-.

Moet ik telefonisch een afspraak maken of mag ik ook gewoon binnenlopen?

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom vragen wij u om telefonisch met ons een afspraak te maken.

Maak nu uw afspraak voor een touch up