(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Start 2019 met goede voornemens voor uw haarverzorging

Geef uw haarwerk in 2019 extra aandacht en behoud de prachtige, natuurlijke look met veel volume. Ontdek in ons blog met welke goede voornemens u uw haarwerk beter verzorgt.

Goede voornemens om uw haarwerk beter te verzorgen

Waar eigen haar aangroeit, is schade aan een haarwerk minder gemakkelijk te herstellen. Onder het motto liever voorkomen dan genezen, bedachten wij daarom goede voornemens om uw haarwerk beter te verzorgen. Zo behoudt u de natuurlijke look en geniet u vele malen langer van uw haarstuk.

Voornemen 1: Was uw pruik op tijd

Het wassen van uw kunsthaarwerk hoeft maar één keer in de veertien dagen, maar toch merken wij dat klanten het vaak uitstellen. Reinig het haarstuk op tijd. Zo blijft luchtig en schoon. Aan de andere kant: te vaak wassen brengt de kwaliteit omlaag. Vertrouw daarom op uw zintuigen. Ruik en voel om te bepalen of uw haarwerk toe is aan een wasbeurt.

Voornemen 2: Laat uw haar ontvilten

Kunsthaar is gevoelig voor warmte en wrijving waardoor het onvermijdelijk gaat kroezen. Dit zogenoemde vervilten vindt voornamelijk plaats rondom uw nek, omdat daar de meeste beweging plaatsvindt. Wij kunnen dit proces terugdraaien. Trek op tijd aan de bel en laat uw haarwerk door ons onder handen nemen met een speciale behandeling.

Voornemen 3: Gebruik hoogwaardige verzorgingsmiddelen

Gebruik dit jaar, als u het nog niet deed, hoogwaardige verzorgingsmiddelen en niet de standaard producten uit de supermarkt. Zo geniet u veel langer van een mooie coupe. Was met een lekkere en voedende shampoo, conditioner en soms een haarmasker. Wij geven graag advies over welke verzorgingsmiddelen het meest geschikt zijn voor uw haarwerk.

Voornemen 4: Kleur uw haar bij

Begin 2019 met een gloednieuwe, frisse haarkleur. Of pak door de zon verkleurde plekken aan. De kleinste veranderingen maken al een groot verschil. Ga mee met de laatste trends en kies voor een high- of lowlight in uw haarstuk van echt haar. Onze specialisten zijn op de hoogte van de haarmodetrends van 2019, zodat u altijd een modern kapsel heeft.

Voornemen 5: Verzorg uw haarstuk met een keratinebehandeling

Onze keratinebehandeling is een sensationeel verwenmoment voor uw pruik van echt haar. We verzorgen uw futloze en doffe haarwerk met verzorgende mineralen. Het resultaat is een frisse coupe vol volume.

Voornemen 6: Stel verzorging niet uit

Als u alle bovenstaande goede voornemens in de wind slaat, gaat dit ten koste van de natuurlijke look van uw haarstuk. Plan dus op tijd een afspraak in en stel essentiële behandelingen niet uit. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk van uw haarwerk geniet.

Laat ons uw haarstuk behandelen en uw natuurlijke look keert weer terug.