(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Een haarwerk met permanente bevestiging geeft rust

Als u dun haar of kale plekken hebt, biedt een haarwerk uitkomst. Het verhult de kale plekken en blend perfect met uw eigen haar. Door het haarstukje permanent te laten bevestigen, hoeft u zich nooit meer druk te maken over hoe het zit. U gaat gewoon sporten, zwemmen en douchen zoals anderen dat ook doen. Wij leggen graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Het haarstuk plakken in 7 stappen

Voor de permanente bevestiging van een haarwerk plakken we het haarstuk op uw hoofdhuid. Dit kan in de meeste gevallen drie tot zes weken blijven zitten, afhankelijk van uw huidtype. Als u veel transpireert of een vette huid hebt, kan het haarstuk eerder loslaten.

We volgen voor het plakken van het haarstuk altijd dezelfde stappen:

 

 1. Tijdens de eerste afspraak maken we een mal van uw hoofd, zodat we zeker weten dat het haarstuk perfect blijft zitten.
 2. We maken een tweede afspraak om het haarstuk te plakken.
 3. Om het haarwerk permanent goed te kunnen bevestigen, scheren we de onderliggende hoofdhuid kaal.
 4. We ontvetten de hoofdhuid, zodat de lijm beter hecht.
 5. Zowel de hoofdhuid als het haarstuk wordt ingesmeerd met lijm.
 6. We plakken het haarwerk heel strak op uw hoofd, zodat er geen lucht meer onder zit.
 7. Om de look compleet te maken, knippen we het haar zodat het haarwerk perfect op uw eigen haar aansluit.

Hoe lang uw haarwerk mee kan

De permanente bevestiging van een haarwerk is volledig onzichtbaar en valt erg natuurlijk. Elke drie tot zes weken komt u bij ons terug in de salon om het haarwerk te vervangen. Het begint dan aan de randjes los te laten. Hoe vaak er geplakt moet worden, verschilt per klant. Dat ligt aan uw hoofdhuid en aan hoe snel uw eigen haar groeit. Als u bijvoorbeeld veel sport en daardoor veel zweet, kan het haarstuk eerder loslaten.

Eerst een lijmproef

 • Masseer de hoofdhuid goed in
 • Spoel het haar grondig uit, zeker als u snel last heeft van vet haar
 • Was regelmatig
 • Durf te wassen en zorg dat alles goed schoon wordt, ook al verliest u hierdoor extra haar

De soorten haarwerken voor permanente bevestiging

Voor een permanent haarstuk heeft u eigenlijk twee opties: een wegwerphaarstuk of een haarwerk van cyberhair. Een wegwerphaarstuk is meestal gemaakt van echt haar en wordt bij elke plakbeurt vervangen door een nieuw exemplaar. Een haarstuk van cyberhair gaat maximaal anderhalf jaar mee en is gemaakt van een hoogwaardige kunstvezel. U kunt dit haarstuk gewoon föhnen of stijlen. Wij kijken graag samen met u welke oplossing het beste bij u past.

Een onzichtbare oplossing

De technieken worden steeds beter en een verlijmd haarstuk valt niet op tussen uw eigen haar. Doordat de haren door een zeer dunne transparante skin worden gestoken of geknoopt, ziet u het haarwerk helemaal niet zitten. De mal wordt bovendien volledig op maat op uw eigen hoofdvorm gemaakt, waardoor de hoofdhuid nauwsluitend afgeplakt wordt.

Maak u niet langer druk of uw haarwerk goed zit en ga voor een permanente bevestiging. Haarwerkspecialist In Balans helpt u graag een model te vinden dat perfect bij u past.