(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haaruitval door de overgang

Oplossingen bij haaruitval door de overgang

Veel vrouwen krijgen last van haaruitval tijdens de overgang. Gelukkig zijn er passende alternatieven om de kale plekken of het uitgedunde kapsel te camoufleren. Afhankelijk van uw situatie bieden wij passende haarstukken of een compleet haarwerk.

Levensechte haarstukken en haarwerken

Al onze oplossingen zijn gemaakt van Europees haar en voelen daardoor aan als uw eigen haar. Door de hoogwaardige kwaliteit zitten ze bovendien perfect, zonder te kriebelen of andere ongemakken te veroorzaken. U kunt er al uw dagelijkse activiteiten mee voortzetten zoals sporten of door de regen fietsen. Met de juiste verzorging gaan de haarstukken en haarwerken bovendien jarenlang mee.

Maak haarverlies bespreekbaar

De overgang is al vervelend genoeg zonder haaruitval. Laat u daarom niet belemmeren en maak een afspraak om te komen praten over de mogelijkheden. Haarwerkspecialist In Balans biedt u een vertrouwelijke omgeving waar u in alle rust uw situatie uit de doeken kunt doen. Wij gaan discreet om met uw situatie en bieden voor elk haarprobleem een alternatief.

De juiste verzorging

Om zo comfortabel mogelijk te genieten van uw haarstuk of haarwerk, is het belangrijk om uw hoofdhuid en haar goed te verzorgen. Wij bieden hier diverse soorten verzorgingsproducten voor aan. U kunt tevens een speciale wasbehandeling van Mediceuticals bij ons boeken.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw haaruitval door de overgang. Kom vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en neemt u gerust iemand mee ter ondersteuning als u dat fijn vindt. Neem gerust contact met ons op.

Waardoor ontstaat haaruitval tijdens de overgang

Oestrogeen heeft een positief effect op haargroei. In de menopauze neemt het vrouwelijke hormoon oestrogeen af in het lichaam. Hierdoor kan haarverlies ontstaan.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.