(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Moet je binnenkort starten met een chemokuur?

Na een chemokuur kunt u last krijgen van haarverlies. Dit kan erg snel gaan. Wij bieden verschillende alternatieven bij haaruitval door chemo.

Kale plekken camoufleren

Haarwerkspecialist In Balans heeft haarwerken van echt en van kunsthaar. De laatste variant is een goedkopere en meer tijdelijke oplossing. Uiteraard zijn ze allen lichtgewicht en luchtdoorlatend met een natuurlijke uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat een haarwerk goed en comfortabel zit. Daarom kunnen we het in overleg met u ook knippen naar uw eigen kapsel, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien.

Een haarwerk of mutsje

Niet iedereen is er klaar voor om na een chemobehandeling kaal door het leven te gaan. Helaas komt haaruitval door chemo erg vaak voor. Dit komt doordat het geneesmiddel invloed heeft op de haarwortels. Om de kale hoofdhuid te camoufleren kunt u daarom kiezen voor een haarwerk of een mutsje.

Onze werkwijze

De keuze om een haarstuk aan te laten meten, kan emotioneel voor je zijn. Wij snappen dat als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alle tijd voor je te nemen. We zorgen voor persoonlijke aandacht, privéruimtes waar je jezelf kunt zijn en de tijd die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Lees verder – link naar onze werkwijze (tekst komt nog)

Binnen enkele dagen een haarwerk

Wij kunnen uit voorraad leveren en als dat nodig is snel iets voor u bestellen. Wij reserveren het haarwerk van uw keuze en het is daarna binnen enkele dagen beschikbaar. Uiteraard knippen en couperen wij het haarwerk nog graag naar uw gezicht en smaak. Wanneer het haarverlies begint, wordt het haarwerk vaak direct geleverd. Zo hoeft u niet rond te lopen met dun haar of kale plekken.

Vergoedingen bij haaruitval door chemotherapie

De kans is groot dat u recht heeft op een vergoeding als u last heeft van haaruitval door chemo. De hoogte van deze vergoeding hangt af van uw verzekering. Als u ons de verzekeringsgegevens geeft met een verklaring van uw arts of oncoloog zorgen wij dat al het papierwerk in orde komt.

Onze specialisten geven u graag maatwerk advies over de beste oplossing voor uw haaruitval door chemo. Kom vrijblijvend langs voor een gesprek en neem gerust iemand mee ter ondersteuning. Wij snappen dat dit niet de makkelijkste gesprekken zijn om te voeren.

Look good, feel better

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan uw zelfvertrouwen. Dit is zo als u gezond bent, maar zeker ook wanneer u er door kanker of de behandeling daarvan minder goed uitziet. Look Good, Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker.

Dit doen we door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Kijk op lookgoodfeelbetter.nl en tover een lach op uw gezicht.