(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haarverlies gaat vaak  gepaard met spanning en onzekerheid. Logisch dat u er alles aan doet om de klachten te verhelpen. In dit blog vertellen we u alles over de relatie tussen haaruitval en een voedingstekort.

Een van de redenen

Het is erg moeilijk te zeggen of een voedingstekort de oorzaak is van uw haaruitval. Meestal heeft haarverlies namelijk meerdere redenen. Alles valt of staat met een gezonde levensstijl. Vraag uzelf de volgende dingen af: sport ik voldoende? Eet ik genoeg? Spelen er erfelijke factoren mee? Zou het haarverlies het gevolg kunnen zijn van een ziekte?

Deze bouwstoffen hebben effect op uw haargroei:

  • zink
  • foliumzuur
  • vitamine B

Crashdiëten

Denk logisch na. Als u recent een crashdieet hebt gevolgd, kan dit wel een duidelijk aanwijsbare reden zijn voor haaruitval. Het is dan essentieel dat u het tekort aan voedingsstoffen weer aanvult. Als u de laatste tijd onder veel stress stond, kan dit ook een reden zijn dat u last hebt van haaruitval.

“Ik heb zelf geen last van haaruitval, maar was toch benieuwd of Baomed wat voor mij zou doen. Ik merkte dat mijn nagels een stuk sterker werden.”

Voedingssupplementen

Een voedingssupplement is nooit een vervanging voor voedingsstoffen. Zie het eerder als een aanvulling op uw dagelijkse voeding. Baomed is een voedingssupplement waarmee u eventuele tekorten aan voedingsstoffen effectief weer aanvult. Het uitgebalanceerde recept is niet alleen goed voor de haargroei, maar houdt ook uw bloedsuikerspiegel laag.

Hoe u weet of het haar zich herstelt

Het duurt even voordat uw haar weer aangroeit. Probeer middelen daarom minimaal drie maanden uit voordat u conclusies trekt. Als het werkt, zult u vanzelf merken dat uw haar dikker wordt en beter zit. Uiteraard kunnen wij u desgewenst professioneel advies geven over welke route u het beste kunt bewandelen.

Haarwerkspecialist in Balans kijkt wat de mogelijke oorzaak van uw haaruitval is. Wij geven vervolgens advies op maat.