(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Oplossing bij haaruitval door vitaminegebrek

Bij ernstig vitaminegebrek of ijzertekort kan haar uitvallen. Een haarwerk van Europees haar voelt natuurgetrouw en is niet te onderscheiden van het echte haar.

Mogelijkheden bij haaruitval door vitaminegebrek

Haarwerkspecialist In Balans helpt u de aangedane plekken op een mooie manier te camoufleren met een haarstuk op maat. Omdat wij werken met Europees haar voelt het aan alsof u uw eigen haar weer terug heeft. Het zit heel natuurlijk en kriebelt niet. Niemand hoeft te zien dat u een haarwerk draagt.

Verzorging van uw haar

Het is erg belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken. Hiermee onderhoudt u het haar en de hoofdhuid optimaal. Gelet op de omstandigheden is het van groot belang een optimale conditie te onderhouden. Haarwerkspecialist In Balans beschikt over de mogelijkheden uw haar met een wasbehandeling van Mediceuticals optimaal te verzorgen.

Prive en professioneel

Voor een blijvende, comfortabele oplossing bieden wij professionele haarwerken. Uw privacy is hierbij gewaarborgd. Wij begrijpen dat u er goed over na moet denken en het liever niet aan de grote klok hangt. In onze afgeschermde kamers bespreken we de mogelijkheden voor u. Neem een vriendin, partner of familielid mee als u wilt.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Overleg met uw huisarts

Haaruitval door vitaminegebrek komt zelden voor. Alleen bij ernstige tekorten kan het gebeuren. Waarschijnlijk heeft u dan al langer last van verschillende ziekteverschijnselen. Neem contact op met uw huisarts om uw bloed te controleren. Wij raden af om op eigen initiatief vitaminepreparaten of voedingssupplementen te gebruiken.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden ook voor mannen schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.