Ervaar de kracht van haargroeimiddel Spectral.DNC-S
(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haargroeimiddel tegen haaruitval

 

Ervaar de kracht van haargroeimiddel Spectral.DNC-S

Laat uw petjes, mutsjes en andere hoofdbedekking voortaan thuis, want Spectral.DNC-S boekt geweldige resultaten in de strijd tegen haaruitval. Dit revolutionaire haargroeimiddel maakt uw haar dikker en gezonder. In sommige gevallen zelfs al binnen drie maanden. Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is zelfs effectief  bij vergevorderde haaruitval. Ervaar het zelf.

Wel de voordelen, niet de bijwerkingen

Dit haargroeimiddel is gemaakt van volledig natuurlijke bestanddelen. Het grote voordeel hiervan is dat u geen last krijgt van pijnlijke bijwerkingen van chemische componenten zoals minoxidil. Spray de lotion tweemaal per dag op de kalende gebieden. De plantaardige bestanddelen stimuleren de haargroei op natuurlijke wijze en verwijden de ionkanalen. Zo dringen de stoffen tot diep in de haarwortel door.

“Deze lotion op waterbasis laat geen plakkerige resten achter in uw haar. Uw haar heeft na behandeling een prettige textuur en uw hoofdhuid voelt gezond.” 

Marleen van Haarwerkspecialist In Balans

Het beste van twee werelden

Voor het beste resultaat combineert u dit haargroeimiddel met de lasertherapie die wij eveneens aanbieden. De twee methoden versterken elkaar: de laser vermindert uw haaruitval en de Spectral.DNC-S versterkt het haar . Het resultaat is een vollere haardos waar u vol zelfvertrouwen mee over straat durft. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze duobehandeling.

 

Afspraak

Ga voor een vollere bos haar. Tijdens een haarverliespreventieconsult geven wij u een advies op maat.