(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haargroei stimuleren met Haargroei Laser Therapie

Een haargrens die langzaam terugtrekt of dunner wordend haar kunnen een behoorlijke deuk in het zelfvertrouwen veroorzaken. Wanneer u alle lotions, shampoos en grootmoeders middeltjes hebt geprobeerd, biedt Haargroei Laser Therapie (HLT) wellicht een oplossing om de haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. De resultaten liegen er niet om: het vermindert haarverlies tot 85 procent en stimuleert haargroei met 40 tot 60 procent.

Alsof u gewoon naar de kapper gaat

Veel van onze cliënten kijken benauwd wanneer we het hebben over lasers, maar wees gerust: HLT is volledig pijnloos. U neemt tijdens de behandeling plaats onder een een kap. Vergelijkbaar met een kap die gebruikt wordt bij het kleuren. Drink rustig een kopje thee en lees een tijdschrift terwijl het zijn  werk doet. Na een uur bent u weer klaar.

Kom langs en ontdek of de behandeling wat voor u is

Het verliezen van uw haar is een rouwproces dat vaak gepaard gaat met hevige emoties. Uiteraard bieden wij permanente oplossingen zoals een haarwerk, maar wij snappen dat dit meestal een laatste redmiddel is. HLT biedt een oplossing voor mensen met beginnende kaalheid, die bijvoorbeeld ontstaat na medicijngebruik of een zwangerschap. Kom vrijblijvend langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust een vriend of familielid mee dat u bij kan staan.

Het behandeltraject

Een kuur bestaat uit zeven behandelingen van een uur. In het begin elke twee weken, later schakelen we over naar eens per maand. Voor het pakket betaalt u 399 euro. Als de behandeling aanslaat, is het belangrijk om elke twee maanden voor een onderhoudsbeurt langs te komen. Deze kost 60 euro per keer. Tijdens de behandeling krijgt u 20 procent korting op producten van Mediceuticals.

Hoe HLT de haargroei stimuleert

HLT komt oorspronkelijk uit de medische wereld. Het herstelt beschadigde huid, werkt wondgenezend en verbetert de doorbloeding. Zwakke haarzakjes die anders zouden afsterven, krijgen op deze manier een impuls om beter te groeien en haarwortels krijgen de kans om voedingsstoffen beter af te geven. Zo stimuleert HLT de haargroei en beperkt het de haaruitval. Op de lange termijn verbetert het bovendien de haarsterkte en -elasticiteit.

Verken de mogelijkheden

HLT werkt niet voor iedereen. Het kan bijvoorbeeld geen littekenweefsel genezen. We vragen u daarom altijd om eerst langs te komen voor een vrijblijvende intake. Zo beoordelen wij of u in aanmerking komt en geven we persoonlijk advies.