(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Help de haargroei na de chemo een handje

 

Als de chemotherapieen eindelijk achter de rug zijn, wil iedereen zo snel mogelijk weer naar zijn of haar vertrouwde haardos toe. Ook al groeit het aan, misschien gaat het niet overal even snel of niet hard genoeg. Haarwerkspecialist In Balans kijkt naar uw haar en hoofdhuid en adviseert dat wat bij de situatie past: van haarstuk tot voedingssupplement.

 

Haargroei na chemo stimuleren doet u zo

  • Laserbehandelingen, eventueel  in combinatie met haargroeimiddel
  • Het bestaande haarwerk aanpassen
  • en passende knip- of verfbeurt
  • Een wasprogramma met Mediceuticals om de hoofdhuid een kickstart te geven
  • Keratinebehandeling voor steviger, voller haar
  • Voedingssupplementen

Laserbehandelingen met of zonder haargroeimiddel

Of u nu last hebt van tegenvallende haargroei of plekken waarop uw nieuwe haardos niet wil groeien, u bent gebaat bij een laserbehandeling. Die stimuleert de doorbloeding, reguleert talgproductie en activeert slapende haarzakjes. Een aanvullend haargroeimiddel Spectral.DNC-S zorgt, in combinatie met de laserbehandelingen, voor dikker en gezonder haar.

Haarwerk aanpassen

U kunt uw haarwerk rustig dragen terwijl uw haar stukje bij beetje weer aangroeit. Om te zorgen dat het haarwerk niet verschuift, naaien we klemmetjes in, die u behendig op uw nieuwe lokken bevestigt. U showt uw nieuwe aangegroeide coupe pas als u de tijd rijp vindt. Als uw haar op sommige delen maar niet wil groeien, bijvoorbeeld door aanvullende hormoonbehandelingen, maken we van uw haarwerk een passend haarstuk dat specifieke delen verhult.

Een frisse start

Ook uw korte coupe mag gezien worden. Haarwerkspecialist In Balans geeft hem een kickstart door uw nieuwe haren een knipbeurt te geven of te verven in uw oorspronkelijke kleur. Zo heeft u net dat extra stukje zelfvertrouwen om uw nieuwe haren aan de wereld te tonen.

Voedingssupplementen en haarbehandelingen

De supplementen van Boamed bevatten zink, biotine en foliumzuur voor een volle bos na uw laatste kuur, ook al is de coupe nog wat kort. Met de wasbehandelingen van Mediceuticals geeft u uw  hoofdhuid bovendien een boost en kunnen de broodnodige voedingsstoffen beter naar uw haren toe. Het duurt driekwart jaar voordat uw haar op lengte is. Dan kan het alsnog broos zijn door chemo. Behandel uw haardos daarom met keratine voor versterking en glans.

“U hoeft niet angstig te zijn of het wel goed komt met je haar. In een gesprek stellen we een behandelplan op dat past bij de status van uw hoofdhuid en haarstructuur.” 

Marleen van Haarwerkspecialist In Balans

Haarwerkspecialist In Balans legt u haarfijn hoe u na de chemo zo snel mogelijk uw eigen haar terugkrijgt.