(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Haargroei Laser Therapie (HLT), misschien iets voor u?

Heeft u last van haarverlies of wilt u verdere kaalheid tegengaan, maar een haarwerk aanschaffen is voor u nog net een stapje te ver? Sommige mensen hebben er vrede mee, maar voor de meeste mensen is het plotse verlies van hoofdhaar een ware kwelling. Zit je foto’s van een half jaar geleden terug te kijken en zie je het verschil met de haardos. Heeft de leeftijd, stress of ziekte nu een negatief effect op je hoofdhaar? Haaruitval, kale plekjes, steeds groter wordende inhammen of algemene uitdunning van je haar kunnen je zelfvertrouwen aantasten. Heb je hier geen vrede mee, dan kunt u de nieuwe methode van ons proberen. Haargroei Laser Therapie (HLT) is de nieuwste manier om verschillende vormen van haarverlies te verminderen of te stoppen. De methode is geen medische ingreep en is geheel pijnloos. Benieuwd of het iets voor u is? Lees dan snel verder.

Werking en behandelplan Haargroei Laser Therapie

Voorafgaand aan de start van de therapie zal, aan de hand van een hoofdhuidanalyse, een persoonlijk behandelplan opgesteld. In combinatie met de laser en de producten van Mediceuticals wordt een wekelijkse behandelprocedure gestart. De behandeling zal plaatsvinden gedurende een periode van drie maanden. Wekelijks een half uur of een keer per twee weken een uur. Vervolgens kunt u nog kiezen voor een onderhoudsbehandeling.

De laser en het infraroodlicht stimuleren als het ware de bloedcirculatie, reguleren de talgproductie en activeren slapende haarzakjes. In combinatie met de persoonlijk door ons voor u geselecteerde producten zal de behandeling snel het gewenste effect opleveren. De behandelingen hebben geen bijwerkingen.

“HLT is de nieuwste manier om verschillende vormen van haarverlies te verminderen of te stoppen.”

Is de Haargroei Laser Therapie iets voor mij?

Doordat wij een zorgvuldig geselecteerde behandelmethode toepassen zijn de behandelingen voor vele haarproblemen geschikt. Haargroei Laser Therapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is effectief bij allerlei soorten haaruitval, maar ook bij vet haar, droog haar, beschadigd of breekbaar haar en ook bij vormen van Alopecia.

Haartransplantatie ondersteunen met de Haargroei Laser Therapie

De Haargroei Laser Therapie wordt ook vaak gebruikt als ondersteuning voor de haartransplantatie. De genezing zal beter en sneller verlopen.

Benieuwd of deze nieuwe manier wellicht geschikt is voor u? Maak gerust vrijblijvend een afspraak in onze salon voor een persoonlijk advies!