(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Goedkope pruiken tegen een basisvergoeding

Een pruik hoeft helemaal niet duur te zijn. Ook voor een kleiner budget heeft Haarwerkspecialist In Balans mooie haarwerken in zijn assortiment. Zo kunt u met de basisvergoeding van uw verzekeraar al een mooie, goedkope pruik bij ons komen uitzoeken. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een oplossing te vinden die past bij het budget en de wensen. Uiteraard met dezelfde service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Nooit opzetten en klaar

U zult onze salon nooit verlaten met een haarwerk dat niet bij u past. Onze erkende haarwerkers zorgen ten eerste dat de pruik lekker zit, ook als het een kant-en-klaar haarwerk betreft. U draagt het tenslotte dagelijks. We passen het product zorgvuldig en nodigen u na oplevering uit om terug te komen voor een tweede passessie waarin we het binnenwerk nog wat kunnen finetunen. Zo zijn al onze producten semi-maatwerk.

“Nieuwe schoenen zitten op het moment dat je ze voor het eerst aantrekt goed, maar na een tijdje kan het zomaar zijn dat er een teen gaat knellen. Uiteindelijk loop je ze in, maar zitten ze weer wat te los. Met een haarwerk is het niet anders, daarom nodigen we u altijd uit om terug te komen om het draagcomfort te vergroten.”

Marleen van Haarwerkspecialist In Balans

Professionele kappers

Het passend maken van een goedkoper haarwerk gaat niet anders dan bij een duurdere variant. Onze ervaren kappers zorgen dat de pruik zoveel mogelijk op uw eigen haar lijkt en letten erop dat het haarwerk perfect zit. We brengen bijvoorbeeld een scheiding aan, knippen het haar wat korter in de nek of dunnen het haarwerk wat uit. Zo is ook een wat goedkopere pruik precies op uw situatie afgestemd.

“Onze kappers denken graag met u mee. Bij een wat lager budget kiezen wij bijvoorbeeld vaker voor een korte coupe, omdat dit langer mooi blijft dan lang haar. Dat scheelt u weer in onderhoud.”

Monique van Haarwerkspecialist In Balans

Kom eens snuffelen

Natuurlijk hoeft u niet meteen een haarwerk uit te kiezen. Neem vooral de tijd om rustig na te denken en verschillende modellen te passen. Haarwerkspecialist In Balans heeft ruim 400 haarwerken op voorraad en kan u altijd iets laten zien of laten passen. Zo heeft u alvast een idee van wat u kunt verwachten.

Afspraak

Maak een afspraak en kom kijken naar onze ruime selectie goedkope pruiken. Wij hebben gegarandeerd een model dat bij u past.