(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Een haarwerk als oplossing tegen uw Frontale Fibroserende Alopecia

Een behandeling tegen Frontale Fibroserende Alopecia is er helaas niet. Gelukkig zijn er wel oplossingen. Zo kunt u een haarwerk of -inzet laten maken dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Dit biedt een langdurige oplossing voor vrouwen met Frontale Fibroserende Alopecia.

Vormen van Frontale Fibroserende Alopecia oplossingen

1. Een haarwerk van Europees haar: dit is 100% echt haar dat langdurig meegaat en niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Dit haarwerk is in maatwerk beschikbaar.

2. Een haarwerk van kunsthaar: een mooie oplossing, maar van een meer tijdelijke aard. Bij een chronische ziekte als Frontale Fibroserende Alopecia moet u met kunsthaar vaker voor een nieuw haarwerk gaan.

“De haarwerken van Europees haar zijn zo levensecht dat niemand ziet dat het niet uw eigen haar is.”

Ziektebeeld bij Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale Fibroserende Alopecia is een progressieve haarziekte met een zeer langzaam verloop. Haren die verdwenen zijn, komen helaas nooit meer terug. FFA komt vooral voor bij vrouwen die er meestal last van krijgen rondom de menopauze. Mocht u de haarziekte in een vroeg stadium ontdekken dan adviseren wij ook een behandeling met Mediceuticals.

Haarwerkspecialist In Balans werkt als gecertificeerde professional met de dermatologische producten van Mediceuticals die het haar en de hoofdhuid in optimale conditie houden.

Overige oplossingen bij FFA

Soms is een haarwerk of haarinzet gewoon even onhandig. Als u kortstondig de deur uitgaat voor een snelle boodschap en de rest van de dag lekker alleen op de bank wilt zitten, kunnen wij ons voorstellen dat u niet eerst uw hele haarwerk vast wilt zetten. In situaties zoals deze bieden wij daarom ook tijdelijke, maar zeer fijne oplossingen als prachtige mutsjes en moderne haarbanden.

De haarziekte FFA wordt door dermatologen steeds vaker gezien. Heeft u al kale plekken dan zal het haar hier helaas nooit meer teruggroeien. Neem daarom gerust contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met Frontale Fibroserende Alopecia en geven graag vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.