(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Frontale Fibroserende Alopecia

Voornamelijk vrouwen krijgen te maken met Frontale Fibroserende Alopecia (FFA). Wanneer op de aangedane plekken geen haar meer terugkomt, zoekt u hiervoor een oplossing. Wij bieden natuurgetrouwe haarwerken.

Mogelijkheden bij Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale Fibroserende Alopecia wordt gekenmerkt door het verlies van haar aan de voor- en zijkanten van uw hoofdhuid. Plekken die vaak slecht te camoufleren zijn door een slim geknipt kapsel. Omdat het voornamelijk voorkomt bij postmenopauzale vrouwen van 50 jaar en ouder, wordt er vaak naar een passende oplossing gezocht. Wij bieden maatwerk en natuurgetrouwe haarstukken.

Natuurgetrouw en kriebelt niet

Denk bij een oplossing van Haarwerkspecialist In Balans zeker niet aan synthetische haarwerken. Wij creëren maatwerk mogelijkheden van Europees haar. Dit kent vele voordelen. Het haar gaat jaren mee, voelt natuurlijk, ziet er exact zo uit als uw eigen haar en is goed te verzorgen. Niemand hoeft te zien dat u een haarwerk draagt en het kriebelt niet.

Kwalitatieve verzorgingsproducten

Wanneer u last heeft van haaruitval door Frontale Fibroserende Alopecia of een andere oorzaak, is het van groot belang uw hoofdhuid goed te onderhouden. Kwalitatieve verzorgingsproducten zorgen voor een optimaal mogelijke conditie. Haarwerkspecialist In Balans verkoopt goede producten en helpt met een wasbehandeling van Mediceuticals.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

FFA wordt steeds vaker gezien

Frontale Fibroserende Alopecia zorgt voor haaruitval door verlittekening van de hoofdhuid. De oorzaak is nog onbekend, maar wordt door dermatologen de laatste jaren steeds vaker gezien. Het is een langzaam progressief verloop waarbij het haarverlies uiteindelijk stopt, maar op de aangedane plekken geen haar meer teruggroeit.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.