(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Ik ben eind 2016 klant geworden bij In Balans omdat ik een goede, betrouwbare haarwerker zocht na een flinke teleurstelling bij een andere haarwerker. Ongeveer 10 jaar geleden begon mijn haar steeds dunner te worden. Ik ben toen naar de huisarts gegaan, maar het kwam er eigenlijk op neer dat er niet zoveel aan te doen was. Mijn haar werd alleen maar dunner en dunner. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik doorgestuurd naar de dermatoloog. Daar kreeg ik de diagnose alopecia androgenetica. Dat was best heftig om te horen maar eigenlijk wist ik natuurlijk al dat er zoiets aan de hand moest zijn. Je voelt je al heel lang niet gelukkig omdat je haar steeds dunner wordt. Op een gegeven moment ga je ook dingen vermijden zoals fietsen, sporten, wind, sociale contacten, etc.

Eerst contact met een haarwerkspecialist

Ongeveer 5 jaar geleden ben ik bij een haarwerker terechtgekomen. Hier heb ik ruim een jaar gelopen, maar van een haarwerk is het niet gekomen. Deze haarwerker probeerde je heel afhankelijk van hem te maken en dat was niet wat ik zocht. Het contact is op een zeer vervelende manier beëindigd.Toen ben ik 3 jaar geleden bij In Balans terechtgekomen.

Mijn ervaring bij haarwerkspecialist In Balans

De 1e keer, wat was ik zenuwachtig door alle ellende die ik al had meegemaakt. Maar wat een verademing toen ik in de stoel bij Monique kwam te zitten. Lief, geduldig en begripvol. Hier kon ik met heel mijn verhaal terecht en ze wist meteen wat ik wel en niet wilde en waar ik zo mee geworsteld had al die jaren ervoor. Het was ook heel snel duidelijk welk soort haarwerk voor mij het beste zou zijn. Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat Monique heel snel doorheeft wat je wil en dan ook met niet teveel keuzes aankomt. Ze zegt gelijk, “ik denk dat dit wel bij je past, zonder enige druk”. Bij een eerdere haarwerker moest ik zelf uit heel veel haarsoorten/structuren en kleuren kiezen. Terwijl ik dan zei, “ja dat vind ik lastig”. Dan zeiden ze: “je moet kiezen!”. Bij Monique ging het heel anders, ik vertelde namelijk wat ik ongeveer wilde, toen kwam ze direct aan met hetgeen wat het beste bij me paste, daardoor merk je de ervaring en passie die zij uitstraalt. Naar mijn gevoel heeft iemand met haarproblemen dat juist nodig. Het is namelijk allemaal al ingewikkeld genoeg als je voor het eerst een haarwerk nodig hebt.

Gevoelens die meespelen, omtrent een haarwerk

De eerste keer bij In Balans had ik mijn man meegenomen, die trouwens ook bij het 2e en 3e haarwerk bestellen mee is geweest. Het gaf mij een fijn gevoel dat hij erbij was voor de mentale steun. Het voelde bij mij toch wel beladen, niet om bij In Balans te zijn, maar om een haarwerk te dragen. Als ik terugkijk in de tijd had ik veel eerder moeten kiezen voor een haarwerk. Maar ik vond het echt heel erg lastig. In eerste instantie voelde ik toch beetje schaamte. Maar ik ben er absoluut een stuk zekerder door geworden.

“Blijf er niet te lang mee lopen, maar neem dat haarwerk. Het doet een vrouw echt goed! “

Mensen in mijn omgeving

De meeste mensen weten niet dat ik een haarwerk draag. Dat is ook de reden waarom er geen foto en naam bij de blog staan, niet omdat ik me schaam of niet kenbaar wil maken maar omdat ik het fijn vind dat ik dat stukje wat meer privé kan houden. Maar degene die het wel weten zijn erg positief. Eigenlijk sinds ik een haarwerk ben gaan dragen wordt er ook helemaal niet meer over gesproken. Dit is gewoon wie ik ben. Er is één opmerking die ik nooit meer vergeet, er kwam namelijk een collega langs die ik al een tijdje niet had gezien, ze zei tegen mij: goh wat is je haar lang geworden. Ik gaf als antwoord: ja he?! En heb het daar bij gelaten. Perfect toch?!

Mijn tips voor vrouwen die kampen met een haarprobleem: blijf er niet te lang mee doorlopen zoals ik heb gedaan, maar neem zo snel mogelijk een haarwerk. Het doet een vrouw echt goed, net zoals het mij zo ontzettend goed heeft gedaan.

Voor het eerst in mijn leven weer met een glimlach naar de kapper toe 

Ik ben heel blij met Haarwerkspecialist In Balans. Het zijn echt allemaal kanjers die er werken. Monique, is echt een topper! Bij haar kwam ik als eerste terecht toen ik de overstap maakte naar In Balans. Ze heeft me enorm goed door die hele moeilijke tijd heen geholpen. Nu ben ik niet meer zenuwachtig en verdrietig maar kan ik voor het eerst in mijn leven weer met een glimlach naar de kapper toe.

Zoals jullie zien wil ik liever niet met foto en naam op de website, hihi. Maar mocht jij informatie willen of wil jij 1-op-1 even met mij kletsen of wil je wat dieper ingaan op de periodes die jij wellicht nu doorstaat? Dat kan! Ik kom met liefde even met je kletsen, je kunt Haarwerkspecialist In Balans bellen of mailen en dan wordt je doorgelinkt naar mij!

Liefs!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.