(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Alopecia areata

Pleksgewijze kaalheid

Alternatief voor een alopecia areata behandeling

Door Alopecia Areata heeft u pleksgewijze kaalheid. Soms is dit nog wel te camoufleren met uw eigen haar, maar de angst voor harde wind op de fiets of een regenbui tijdens een wandeling is dan vaak groot. Wij bieden natuurgetrouwe alternatieven voor een alopecia areata behandeling.

Oplossing bij pleksgewijze of complete kaalheid

Storende kale plekken kunnen gecamoufleerd worden door een haarwerk (pruik) of een haarstukje. Haarwerkspecialisten In Balans werkt graag met Europees haar. Dit is niet van echt te onderscheiden en je kunt al jouw dagelijkse activiteiten mee uitvoeren. Ga sporten, in de regen op de fiets naar het werk of maak een herfstwandeling aan het strand. Niemand zal zien dat jouw haar daar niet van nature zit.

Teruggroeiend haar

De kans bestaat dat het haar terugkomt. Dit hangt af van de complexiteit, de leeftijd waarop alopecia areata optreedt en eventueel eerdere terugkeer van het haar. Een haarwerk van Europees haar gaat tientallen jaren mee. Ook bieden wij meer tijdelijke, maar eveneens langdurige oplossingen met een haarstuk van kunsthaar. Uiteraard is het belangrijk om uw hoofdhuid en haar goed te verzorgen. Met kwalitatieve verzorgingsproducten of een speciale wasbehandeling houdt u de hoofdhuid in maximaal haalbare topconditie.

In een privé setting nemen wij discreet de mogelijkheden met u door als alternatief op een alopecia areata behandeling. Neem gerust een vriendin of andere steun mee tijdens een vrijblijvend advies met ons. Neem contact met ons op.

Er bestaat geen alopecia areata behandeling

De oorzaak van alopecia areata ligt in een ontstekingsproces rondom de haarwortel. Dit proces belemmert de haarwortels in functie, waardoor er uit deze haarwortel enkel nog misvormde en gemakkelijk afbrekende haren groeien en op den duur helemaal geen haren meer. Helaas bestaan er voor dit probleem alleen camouflerende oplossingen en geen ontstekingsremmende behandelingen.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.