Kies voor schitterend haar bij alopecia androgenetica
(035) 691 51 61. Whatsapp klanten: 06 33777156 info@ikwilweerhaar.nl

Alopecia Androgenetica

Oplossing bij alopecia androgenetica

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.

Mogelijkheden bij alopecia androgenetica

Een pruik of een haarstuk kan een oplossing zijn om uw dunne haar of kale plekken te camoufleren. Een haarwerk van Europees haar voelt alsof u uw eigen haar weer terug heeft. Het zit heel natuurlijk waardoor het niet kriebelt en gesprekspartners niet eens merken dat u een haarwerk draagt. Het heeft een lange levensduur en u kunt er alle dagelijkse activiteiten ongehinderd mee uitvoeren.

Mannelijk haaruitval bij vrouwen

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Toch rust er een taboe op. Alopecia androgenetica betekent letterlijk ‘mannelijk type haaruitval’, maar komt ook bij vrouwen voor. De eerste tekenen van haaruitval beginnen meestal rond de menopauze. Erfelijkheid speelt een belangrijke factor.

In alle privacy werken aan een oplossing

Onze haarwerken bieden een blijvende en comfortabele oplossing. Een vrijblijvend gesprek vindt in alle rust plaats in een van onze kamers. Neem gerust een vriendin, partner of familielid mee. Als u een afspraak maakt, kunt u vaak dezelfde dag nog terecht en anders kiezen we samen een geschikt moment. Wij handelen discreet en uw privacy is gewaarborgd.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over welke producten of behandelingen voor u het meest passend is.

Specialistische wasbehandeling

Wanneer u last heeft van alopecia androgenetica is het belangrijk om kwalitatieve verzorgingsproducten te gebruiken om uw hoofdhuid en het haar te verzorgen. Het is immers van groot belang om het haar dat u heeft in optimale conditie te houden. Haarwerkspecialist In Balans beschikt verzorgt uw haar optimaal met een wasbehandeling van Mediceuticals.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden ook voor mannen schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.
Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Wij bieden schitterende haarwerken die niet van echt zijn te onderscheiden.